Valmierā notiks Ģimenes svētki

Jau četrus gadus Rīgā ir notikuši Ģimenes svētki „Ģimene-Latvijas lepnums un spēks” Šie svētki ir pārliecinoši pierādījuši Rīgas iedzīvotājiem un visai Latvijai kā projektu, kas kļūst par stabilu tradīciju un galveno pasākumu Latvijā, kurā tiek godināta ģimene. Katru gadu Latvijas TV1 nodrošināja Ģimenes svētku noslēguma pasākuma Rīgā pārraidīšanu LTV1 (pēdējos 2 gados – tiešraidē).

Vairākus gadus līdzīgi Ģimenes svētki ir notikuši arī citās Latvijas pilsētās: Jēkabpilī, Valkā, Talsos, Ventspilī.

Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar nodibinājumu „Fonds Ģimenei” 2010.gadā organizēs Ģimenes svētkus arī Valmieras pilsētas iedzīvotājiem.

Ģimenes svētki Valmierā notiks 2010.gada 9.maijā

Ģimenes svētku mērķis ir apliecināt Valmieras pilsētas iedzīvotājiem, ka ģimene ir viena no pamatvērtībām katra cilvēka dzīvē un mūsu tautas spēka un laimīgas nākotnes pamats.

Ģimenes svētki Valmierā būs svētku diena Valmieras pilsētas ģimenēm ar daudzveidīgu pasākumu programmu „lielajiem” un „mazajiem”.

Ģimenes svētki palīdzēs iepazīt un pastāstīt Valmieras pilsētas iedzīvotājiem par godprātīgām, saticīgām, strādīgām, mērķtiecīgām, nesavtīgām un talantīgām ģimenēm Valmierā, tāpēc svētku dienas noslēguma koncertā godināsim Valmieras pilsētas ģimenes 6 nominācijās.

Ja pazīstat draugu lokā, kaimiņos, darba vietā ģimenes, par kurām gribas ar prieku un lepnumu pastāstīt citiem, tad neklusēsim un pieteiksim tās svētku organizatoriem.

Ģimenes var pieteikt šādām sešām nominācijām:

„Zelta pāris”

„Lieliskais tētis”

„Lieliskā mamma”

„Nesavtīgā ģimene”

„Talantīgā ģimene”

„Izpalīdzīgā ģimene”

Ģimeņu nomināciju Nolikums un Pieteikuma anketa atrodama mājas lapā http://www.valmiera.lv/ (sadaļā „Kultūra”/”Ģimenes svētki”) un Valmieras Kultūras centra kasē.

Pieteikumus līdz š.g.10.martam sūtīt pa pastu vai atnest uz adresi: Valmieras Kultūras centrs, Rīgas iela 10, Valmiera, LV 4201 ar norādi „Ģimenes svētku nominācija” vai uz e-pasta adresi: kulturas.centrs@valmiera.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40155387sec.