Beidzot notiks Stipro skrējiens

Beidzot tas notiks... Īstiem ekstrēmu pasākumu gardēžiem 2010.gada 10.aprīlī notiks pirmais ekstrēmais izturības skrējiens Latvijā – STIPRO SKRĒJIENS. Pasaulē ir pazīstami un populāri vairāki līdzīgi skrējieni. Nu arī Latvijā ikviens gribētājs varēs mēģināt pārvarēt visus organizatoru un dabas radītos šķēršļus, iegūstot pārliecību par savām spējām, gribasspēku un izturību.

Šīs būs sacensības, kurās katrs varēs novērtēt sevi un gūt atbildes uz jautājumiem:

-Cik stiprs garā un miesā es esmu?

-Vai pārvarēšu savu sajūtu - “es nevaru”?

„Stipro skrējiena” sacensību trase tiks veidota sporta kompleksa 333 trasē, kurā dabīgie šķēršļi tiks apvienoti ar mākslīgi veidotiem. Trasē, kuras kopējais garums būs mazliet vairāk par 6 km, skrējiena dalībniekus gaidīs dažādi negaidīti šķēršļi. Dalībniekiem jābūt gataviem gan nelielai pavasara peldei, gan dubļu vannai un sienu ķīpu krāvumu pārvarēšanai. Visi finišējošie sacensību dalībnieki varēs būt laimīgi un gandarīti, ka nokļuvuši līdz finiša līnijai. Tikai paši stiprākie un izturīgākie varēs cerēt uz godalgotām vietām. Ja Jums liksies, ka grūtāk vairs nevar būt, tad tie ir maldi.

„Ideja par šāda grūtību skrējiena organizēšanu ir pasena, tomēr laikam dzīve bija par vieglu, tāpēc tagad, kad visiem kļuvis grūtāk, sapratām – ir brīdis, jo šeit varēs smelties iedvesmu pretoties dažādajām grūtībām, pārvarēt šķēršļus un sevi, tādejādi attiecinot šo skrējienu uz visu to, kas notiek apkārt,” pamatojumu, kāpēc tieši tagad tiek organizēts šāds skrējiens, sniedza viens no organizatoriem – Raimonds Bergmanis.

Sacensības organizē biedrība „Par stipru Latviju”, kas iepriekš organizēja arī 24h stafeti Daugavas stadionā, kur visi kopā sasniedzām Ginesa rekordu. Organizatoru mērķis ir ļaut STIPRĀ SKRĒJIENA dalībniekiem pašiem pārbaudīt savu gribasspēku un noteikt spēju robežu. Sacensību dalībnieki tiks iedalīti divās grupās:

-individuālo dalībnieku grupa (atsevišķi sieviešu un vīriešu ieskaitē)

-organizāciju grupa

Organizāciju komandā jāpiesaka 4 dalībniekus. Šī būs vieta, kur novērtēt, cik saliedēts ir jūsu kolektīvs. Jo viens vēl nav komanda, bet pat viens var izjaukt visus komandas centienus. Jūsu komanda būs tik stipra, cik stiprs būs tās vājākais posms. Bet stipru un saliedētu Jūs to variet padarīt tikai kopīgi.

Sīkāka informācija mājas lapāhttp://www.parstiprulatviju.lv/.

Pieteikšanās sacensībām jau ir sākusies - izmantojiet iespēju un piesakieties laicīgi.

Tiekamies 2010.gada 10.aprīlī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.92445707sec.