Aicina organizēt un oficiāli pieteikt savas 24. aprīļa Talkas vietas

Lai nodrošinātu veiksmīgu Lielās Talkas norisi 24.aprīlī, pasākuma rīkotāji aicina visas Latvijas pašvaldības, pārvaldes, izglītības iestādes, organizācijas, uzņēmumus, kā arī brīvprātīgos entuziastus 24. aprīlī ORGANIZĒT SAVU TALKU, nozīmējot TALKAS ATBILDĪGO un REĢISTRĒJOT savu talkošanas vietu Lielās Talkas mājas lapā http://www.talkas.lv/.

Organizēt talku iespējams ikvienā Latvijas reģionā. Tomēr tās izglītības iestādes, uzņēmumus un organizācijas, kas vēlas talkot RĪGĀ, aicinām nevis rīkot savu talku, bet PIEVIENOTIES Rīgas pašvaldības jau oficiāli nozīmētajām talkas vietām galvaspilsētā. Apskatīt Rīgā nozīmētās talkas vietas un pievienoties iespējams http://www.talkas.lv/ sadaļā „Kartes” - „Pieteiktās/ organizētās talkas vietas”.

Atbalstīt Lielo Talku pieteikušās gandrīz visas pašvaldības - 108 novadi un 9 republikas pilsētas. Vienīgi Babītes novads pagaidām nav apstiprinājis dalību talkā. Šīs visas pašvaldības ir nozīmējušas savus Lielās Talkas koordinatorus, kuri ir galvenie Talkas norises pārraudzītāji visā savas pašvaldības teritorijā - viņi saskaņos talkas vietu pieteikumus, dalīs maisus talku Atbildīgajiem, nodrošinās informāciju talkotājiem. Koordinatoru svarīgākais uzdevums ir nodrošināt Talkas atkritumu savākšanu un izvešanu uz poligoniem, kas atkritumus no pašvaldībām pieņems bez maksas (izņemot valsts obligātos nodokļus).

Ja vēlaties ORGANIZĒT SAVU TALKU un kļūt par TALKAS ATBILDĪGO, tad:

1. Obligāti sazinieties ar sava novada/ republikas pilsētas Lielās Talkas koordinatoru (kontakti atrodami http://www.talkas.lv/ sadaļā „Kontakti”) un noskaidrojiet, kur labāk talkot, vai arī saskaņojiet talkas vietu, ja tādu jau esat atradis. Vienlaicīgi ar koordinatoru saskaņojiet arī talkā savākto atkritumu izvešanu uz poligoniem.

2. Reģistrējiet savu talkas vietu www.talkas.lv sadaļā „Atbildīgo reģistrācija”. Atgādinām, ka reģistrētā talkas vieta nedrīkst būt privāta teritorija.

3. 24.aprīlī nodrošiniet savus talciniekus ar atkritumu maisiem – tos bez maksas būs iespējams saņemt pie Talkas koordinatoriem pašvaldībās, kā arī papildus tie būs pieejami RIMI un Supernetto veikalos visā Latvijā. Atgādinām, ka par darba cimdiem šogad jāgādā pašiem talciniekiem!

Visas oficiāli pieteiktās talkas vietas pēc reģistrācijas ir redzamas http://www.talkas.lv/ sadaļā „Kartes”.

Par Lielo Talku

Lielā Talka Latvijā notiks jau trešo gadu pēc kārtas – sestdien, 24.aprīlī no plkst. 9:00 līdz 14:00 visā valstī vienlaikus.

Šogad talku atbalsta un talkot aicina Rīgas Brīvosta, RIMI un TV3.

Lielo Talku organizē Projekts Pēdas, Latvijas Valsts prezidenta kanceleja, Latvijas Pašvaldību savienība, domu biedru grupa Tīri meži; sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi, Vides ministriju, Latvijas Valsts mežiem, RIMI, Komunikāciju aģentūru/ Edelman Affiliate, Latvijas Valsts ceļiem, Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociāciju, Latvijas Zaļo punktu, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, Eiropas Kultūras galvaspilsētas direkciju,Dziesmu svētku biedrību, Latvijas Radošo savienību padomi un interneta portālu http://www.kurtuesi.lv/.

Talkas norisi gan ar ziedojumiem, gan ar savu darbu veicina daudzi uzņēmumi, mācību iestādes, organizācijas: L&T, Latvijas Vides aizsardzības fonds, Cido Grupa, Latvijas Valsts meži, Latvijas Valsts ceļi, AS Latvenergo, DHL Latvija, Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociācija, Latvijas Bezalkoholisko dzērienu uzņēmumu asociācija, Agrimatco Latvia, Sorosa Fonds Latvija, AAS Balta, Latvija Statoil, Narvesen, TV24, Henkel Latvia, TNT.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 26.05.2024 Tukuma novada kauss BMX 2024 Tukuma TIC
25. un 26. maijā PIRMO reizi Tukuma BMX trasē norisināsies vērienīgas BMX sacensības. Latvijas BMX sportisti kā arī ārvalstu viesi pārbaudīs savus | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.05.2024 - 31.05.2024 SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā Tukuma TIC
Droši brauc ciemos uz ABAVAS vīna darītavu ar visu savam personīgajam piknikam nepieciešamo un atrodi sev vistīkamāko ābeli, zem kuras baudīt pavasara | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


1st-studio.com
,


Estravel Latvia
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53777909sec.