Veidenbauma muzejs aicina doties ārā no putekļiem

15.05.2010 Liepas pagastā, Priekuļu novadā notiks Eduarda Veidenbauma memoriālā muzeja „Kalāči” sezonas atklāšanas pasākums, kā arī “Muzeju nakts 2010”. Šogad Eduarda Veidenbauma muzejs atklāj sezonu, debitējot starptautiskā akcijā „Muzeju nakts”, kas norisināsies 15.maijā ar devīzi - „No putekļiem ārā, no dūmiem mūs ziedošais pavasars sauc...” (Eduards Veidenbaums).

Jau no plkst. 20:00 pasākuma apmeklētāji ir aicināti ielūkoties Eduarda Veidenbauma memoriālā muzejā „Kalāči”, kā arī piedalīties fotogrāfes Teiksmas Puriņas un galerijas „Vecpilsēta” gleznu izstāžu atklāšanā. Savukārt no plkst. 21:00 teātra kopa „Krams” un lustīgais „Sadancis” ļaus kopā paraudzīties ainiņās iekš lauku dzīves, kas norisināsies Eduarda Veidenbauma muzeja „Kalāči” iekšpagalmā. Muzeja darbinieki sola parūpēties arī par pārsteigumiem gan lieliem, gan maziem pasākuma apmeklētājiem. Laipni aicināti visi interesenti, uzziedēsim kopā ar pavasari!

2010.gada muzeju akcijas tēma ir ekoloģija. Latvijā tā noritēs ar moto ”Par tīru pasauli!”. Muzeju nakts ir starptautisks Eiropas mēroga pasākums, kas vienā un tajā pašā laikā notiek gandrīz visu Eiropas valstu muzejos. Akcijas iniciatore ir Francijas Kultūras un komunikāciju ministrija. Lai veicinātu akcijas atpazīstamību un pieejamību Eiropas valstīs, Francijā tiek izstrādāts vienots afišas dizains un izveidota Interneta mājas lapa www.nuitdesmusees.culture.fr, kur atspoguļotas akcijas norises visās dalībvalstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 08.05.2024 airBaltic pop-up lidojumi uz Liepāju Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju 2024. gada jūlijā un augustā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.68292713sec.