Salienas Golfa Kompleksā notiks golfa turnīrs Jūrmala Open

22.05.2010 Salienas Golfa Kompleksā jau ceturto reizi notiks golfa turnīrs Jūrmala Open. Sacensības norisināsies Salienas kompleksa Kluba laukumā. Spēles formāts Sitienu spēle - stroke net 18 bedrītes dāmu un kungu konkurencē atsevišķi.

Golfs ir kļuvis par vienu no populārākajiem sporta veidiem pasaulē, un arī Latvijā golfa spēlētāju un līdzjutēju skaits ik gadu strauji pieaug. Ņemot vērā, ka golfs ir iekļauts Olimpisko spēļu sporta veidu sarakstā, arī turpmākajos gados ir gaidāms golfa popularitātes pieaugums.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad turnīra galvenais atbalstītājs ir Jūrmalas Pilsētas Dome, kas novērtē golfu ne tikai kā aktīva dzīvesveida sastāvdaļu, bet saredz arī golfa tūrisma attīstības perspektīvas, sniedzot ilgtermiņa ieguvumus gan Jūrmalas pilsētai, gan golfa popularizētājiem.

Par tradīciju kļuvis tas, ka turnīra galvenais sponsors ir Jūrmalas uzņēmums. Turnīra balvu fondu šogad nodrošina Velness Centrs Balans un Amber SPA boutique hotel. Viesnīca Amber SPA Boutique Hotel tika atvērta 2009. gada vasarā kā Starptautiskā Velnes centra Balans daļa, pazīstama profesionālu futbolistu, hokejistu un tenisistu vidū, kā sagatavošanās un atjaunošanās centrs, kā arī vieta īstajiem velnesa cienītājiem, kuri vēlas sasniegt savus mērķus atjaunošanas jomā dziedinošā apkārtējā vidē un mājīgā un patīkamā atmosfērā.

Turnīra sakums plkst.10:00. Uzvarētāju apbalvošana ap plkst. 16:00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.maijā plkst.16.00 Kultūrtelpā Akustika norisināsies apburošās soprānes Sonoras Vaices un meistarīgā pianista Andreja Osokina koncerts. | Skatīt vairāk
25 EUR
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38809204sec.