Ādažu čipsu Uzturmācības klasi apmeklējuši gandrīz 1000 interesenti

Maijā uzstādīts rekordliels Ādažu čipsi Uzturmācības klases apmeklējumu skaits. Kopumā uzņēmumu apmeklējuši gandrīz 1000 interesenti no dažādiem Latvijas novadiem un pat ārvalstīm. Uzturmācības klase ir uzņēmuma apmeklējuma veids, kur klātienē var iepazīties ar pilnu ražošanas ciklu un uzzināt, kā Latvijā audzēti kartupeļi top par iecienītajiem Ādažu čipsiem.

Kristīne Mālniece, AS Latfood mārketinga direktore: „Esam priecīgi par lielo apmeklētāju skaitu un jauniešu interesi apskatīt uzņēmumu un klātienē iepazīties ar vietējo ražotāju darbu. Tādejādi jaunieši var labāk izprast produktu tapšanas procesu un novērtēt mūsu produktu pievienoto vērtību. Mums kā pašmāju uzņēmumam ir svarīgi parādīt, kā tepat audzēts kartupelis nonāk vietējos un ārvalstu veikalos.”

Kopš 2009. gada AS Latfood telpās ir izveidota Uzturmācības klase, kas ir iekļauta uzņēmuma apmeklējuma programmā. Uzturmācības klases ietvaros tiek skaidrots un rādīts produkta Ādažu čipsi ražošanas process un sniegtas rekomendācijas tā lietošanā.

„Daudzu skolu pasniedzēji ir atzinīgi novērtējuši piedāvāto Uzturmācības klases programmu, kas izstrādāta kopā ar uztura speciālistiem, norādot, ka tas ir lielisks veids, kā papildināt skolēnu zināšanas paralēli mācību stundām skolā, jo Uzturmācības klases apmeklējums ir gan izklaidējošs, gan izglītojošs process. Uzturmācības klasi apmeklējuši jaunieši no dažādiem Latvijas novadiem, pat no vistālākajiem. Tā kā nodrošinām Uzturmācības programmu arī svešvalodā, uzņēmumu apmeklējuši arī ārvalstu studenti no dažādām Eiropas valstīm un pat ASV,” atklāj Kristīne Mālniece.

AS Latfood ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā, ar vairāk kā 40% lielu tirgus daļu. Tā specializācija ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana. Uzņēmums Latfood dibināts 1993. gadā. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar zīmolu Ādažu čipsi, bet eksporta valstīs ar zīmolu Taffel. AS Latfood produkcija tiek eksportēta uz Lietuvu, Igauniju, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu.

Vairāk informācijas par “Ādažu čipsiem” un Uzturmācības klasi var uzzināt www.cipsi.lv vai www.twitter.com/Adazu_cipsi, kā arī draugiem.lv domubiedru grupā www.draugiem.lv/Adazu_cipsi

Papildus informācija:
Maija Dulle, Mob.28825258, maija@repute.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.05.2024 - 26.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Latvija
Piestāj kādā no hosteļiem Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ja dodies ceļā vai vienkārši vēlies pārnakšņot! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Nikos Travel
,


Ventspils TIC
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80767584sec.