Jūrmalā notiks jauniešu labdarības festivāls - Baltic Transit

Sabiedriskā Organizācija „Eiropas Bērnu un Mūzikas centrs” sadarbībā ar labdarības fondu „Bērnu Veselība – Mūsu Nākotne” organizē starptautisko mūzikas festivālu jaunajiem izpildītājiem „Baltic Transit”.

Festivāla dalībnieku vidū ir talantīgi bērni un jaunieši no Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Francijas, Itālijas, Nigērijas, Armēnijas, Krievijas, Baltkrievijas, Gruzijas, Ukrainas, Azerbaidžānas un Zambijas, kuri tika izvēlēti rūpīgā atlases procesā, sanāks kopā uz vienas skatuves jūnijā, Jūrmalā, Latvijā, lai pārstāvētu savu valsti.

Kā stāsta festivāla iniciatore un galvenā organizatore Jeļena Švilpe, festivāla galvenais mērķis ir jauniešu kultūras apmaiņa. Festivāla dalībnieku vidū ir dalībnieki, kurus ikdienā uzskatām par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām – bērni un jaunieši ar redzes, runas problēmām, nopietnām iedzimtām saslimšanām. Šis festivāls ir iespēja šiem bērniem parādīt savas spējas uzstājoties kopā uz vienas skatuves ar citiem jauniešiem, kā arī jau popularitāti iemantojošiem māksliniekiem. Kā uzskata Švilpe, šādi pasākumi veicina šo jauniešu integrēšanos sabiedrībā, kā arī kliedē sabiedrības stereotipus.

Festivāls notiks no 25. līdz 29. jūnijam Dzintaru Koncertzālē un Baltic Beach Hotel zālē - 'Pērle', Latvijas kūrortpilsētā - Jūrmalā.

Četru dienu laikā dalībniekiem būs iespēja parādīt savu prasmi 4 koncertos, apmeklēt atzītu mūziķu meistarklases, iesaistīties plašā kultūras programmā.

Galvenais festivāla notikums būs Labdarības koncerts, kas notiks 27.jūnijā 16:00, Dzintaru koncertzālē. Koncertu atklās Jeļenas Švilpes komponēta “Draudzības dziesma” ar Māras Zālītes vārdiem, kuru visi konkursa dalībnieki izpildīs latviešu valodā. Koncertā uzstāsies festivāla dalībnieki, kā arī: indie grupa - Carmine, no Lielbritānijas, Autobuss Debesīs, Melo – M, Kaža, Olga Pīrāgs un Ilja Solomatins no Latvijas, Manana Todadze no Gruzijas, Birute un Andželika Petrikyte, Martynas Beinaris un Imantas Slienys no Lietuvas. Visi ieņēmumi no kocerta biļetēm (biļetes cena 5,00 LVL) tiks ziedoti bērnu veselības fondam"Bērnu veselība - Mūsu Nākotne", bērniem ar cerebrālo paralīzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 20.05.2024 🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47147894sec.