Live Rīga zīmols iegūst godalgu dizaina konkursā

Vācijas aģentūra Embassy saņēmusi godalgu starptautiskā korporatīvā dizaina konkursā Corporate Design Preis par LIVE RĪGA zīmola izstrādi. Rīgas pilsētas tūrisma zīmols tika atzīts par labāko kategorijā Jaunieviestā B2C (biznesspatērētājam) vizuālā identitāte. Vienlaikus šajā kategorijā tika godināts Nezu muzeja Tokijā un Drēzdenes teātra Vācijā jaunais zīmols. Konkursu Corporate Design Preis ik gadu organizē kompānija AwardsUnlimited.

“Šī nominācija un balva mums ir īpaši nozīmīga, jo jaunieviestā B2C vizuālā identitāte ir joma, kurā nevar balstīties uz sen izveidotu zīmolu. Tas ir jāizstrādā no nulles, un zīmolam ir efektīvi jāuzrunā patērētāji. Un LIVE RĪGA zīmols tāds ir.

Citādi mēs nebūtu ieguvuši godalgu,” piebilst Klauss Asemans (Klaus Asemann) Embassy vadošais partneris.

Konkursā Corporate Design Preis piedalījās reklāmas aģentūras no Vācijas, Austrijas, Šveices un Francijas. Dažādās kategorijās tika pārstāvēti tādi zīmoli kā Audi, Commerzbank, Munich Re, Hugo Boss, Deutsche Telekom un citi. Plašāka informācija par konkursu, nominantiem un uzvarētājiem pieejama: http://www.corporate-design-preis.eu.

Vācijas aģentūra Embassy ir izstrādājusi Rīgas pilsētas tūrisma zīmolu LIVE RĪGA un tā ieviešanas stratēģiju. LIVE RĪGA zīmols tika prezentēts 2009.gada oktobrī.

Embassy, kas apvieno dizaina, zīmolvedības un komunikācijas ekspertus, ir pazīstama kā Berlīnes pilsētas tēla veidotāja. Tās realizētā 2008.gada kampaņa Be Berlin ir viens no spilgtākajiem pilsētu mārketinga veiksmes stāstiem pēdējo gadu laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Populārākais Itālijas pludmales kūrorts! Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 487 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76260996sec.