Vasaras izskaņā Dzintaros notiks koncerts Tautas deju pērles Jūrmalā

Vasaras izskaņā, 29.08.2010 plkst. 18.00 Dzintaru koncertzālē krāšņā un sirsnīgā koncertā “Tautas deju pērles Jūrmalā” sadancos Latvijas vadošie tautas deju kolektīvi “Teiksma”, “Līgo”, “Dancis”, “Gatve” un “Daiļrade”. Koncerta mākslinieciskais vadītājs – horeogrāfs Jānis Ērglis.

Koncerta programmā iekļautas pēdējos gados tapušās jaunrades dejas “Ai, zaļā birztaliņa”, “Man deviņi bāleliņi”, “Pēc tolkas”, kā arī laika pārbaudi izturējusī, par skaistāko deju dēvētā “Gatves deja” un citas no 2008. gada Dziesmu un deju svētku repertuāra, deju jaunrades skatēs godalgotie jauniestudējumi, gan arī dejas, kas vienkārši ir mīļas dejotājiem un skatītājiem. Koncertā būs skatāmas Jāņa Ērgļa, Jāņa Purviņa, Egila Poļa, Rolanda Juraševska, Guntas Skujas un citu horeogrāfu veidotās dejas.

Koncerta un TDA “Teiksma” mākslinieciskais vadītājs Jānis Ērglis saka: Katru gadu augusta beigās par tradīciju kļuvušais koncerts pulcē labākos deju kolektīvus, lai sagādātu patiesu prieku un emocionālu gandarījumu gan skatītājiem, gan pašiem dejotājiem. Esmu pārliecināts, ka arī šī koncerta apmeklētāji gūs gandarījumu gan no liriskajām, gan jautrajām dejām, un sajutīs milzīgo emociju lādiņu, kas staro no dejotājiem”.

Dzintaru koncertzālē mirdzēs šobrīd labākie Latvijas tautas deju ansambļi, kas savu varēšanu pierādījuši daudzu gadu garumā. Visi kolektīvi var lepoties ar lielu pieredzi, plašu koncertdarbību gan Latvijā, gan ārvalstīs, kā arī milzīgu skatītāju mīlestību.

Koncerta biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, Dzintaru koncertzālē, kā arī internetā http://www.bilesuparadize.lv/ . Biļešu cenas: no Ls 3,5 līdz Ls 5.

Koncerta rīkotājs ir “BT 1 Music” sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi un Dzintaru koncertzāli.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57425809sec.