Jūrmalas vasara noslēgsies ar krāšņu pasākumu programmu

Jūrmalā aizvadīta kultūras notikumiem bagāta vasara, kas noslēgsies ar krāšņu pasākumu 04.09.2010.

Kūrorta sezonas noslēguma muzikāli izklaidējošā daļa sāksies plkst.14.00 ar pūtēju orķestru svētku gājienu no Dzintaru koncertzāles pa Turaidas un Jomas ielu līdz Majoru stāvlaukumam, kur turpināsies svētku koncerts.

Koncertā no plkst.15.00 līdz 17.00 būs Latvijas pūtēju orķestru defilē priekšnesumi, kā arī skanēs populāra estrādes un klasiskā mūzika Latvijas Universitātes pūtēju orķestra un solistu Žorža Siksnas, Ilonas Bageles, Naura Indzera, Ditas Lūriņas un Ingus Pētersona izpildījumā.

No plkst.17.20 līdz 18.00 turpināsies svētku noskaņas Jomas ielā ar pūtēju orķestru „Jūrmala”, jauniešu pūtēju orķestra „Auseklītis”, Rīgas Tehniskās universitātes studentu pūtēju orķestra „SPO”, Jelgavas 4.vidusskolas pūtēju orķestra „Rota”, Jelgavas rajona pūtēju orķestra „Zelmeri” un pūtēju orķestru „Dobele” un „Ciemupe” priekšnesumiem.

Vērts šo atvasaras dienu izbrīvēt Jūrmalas apmeklējumam, jo līdztekus deviņu putēju orķestru daudzveidīgajiem priekšnesumiem skatītājus gaida arī pārsteigums – neparasta skatuve, uz kuras notiks daļa koncertu.

Savukārt Dzintaru koncertzāles 113. sezonas noslēguma koncerts sāksies plkst.19.00 Dzintaru koncertzāles Lielajā zālē. Uz koncertu ielūdz Raimonds Pauls, Liepājas simfoniskais orķestris, un starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laureāti. Koncertā piedalās Raimonds Pauls, Liepājas simfoniskais orķestris, diriģents Atvars Lakstīgala, Lietuvas operas soliste Asmika Grigorjana, Lietuvas rokgrupas solists Jeronims Miļuss, solists Andris Ērglis, saksofonists Oskars Petrauskis un konkursa „Jaunais vilnis” dalībnieki – Intars Busulis, grupa „Lady’s Sweet”, Uku Sūviste un citi. Programmā skanēs populārākās ārijas no E.L.Vebera un L.Bernsteina mūzikliem.

Jūrmalas vasaras kūrortsezonas noslēguma koncertu ar Jūrmalas pilsētas domes atbalstu rīko Jūrmalas Kultūras centrs un Dzintaru koncertzāle.

Tiekamies Jūrmalā 4. septembrī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.34764504sec.