Tukums aicina uz rudenīgu nedēļas nogali

No rīta pamostoties, atverot logu, istabā ieplūst rudens smarža. Tā pārņem mūs ar tik patīkamu un svaigu sajūtu. Ir skaidrs, ir iesācies rudens – krāsainais un skaistais ābolu laiks. Bet tomēr šķiet, ka vasara vēl tepat, jo šīs septembra pirmās dienas ir tik saulainas, droši vien pateicoties skolēniem, kuri ar gaišām domām sagaidījuši jauno zinību gadu. Tādēļ, lai nosvinētu jauno mācību gadu vai vienkārši baudītu pirmās septembra brīvdienas, nedēļas nogalē esat mīļi aicināti Tukuma pusē. Te šeit būs ko darīt gan aktīvās atpūtas cienītājiem un dabas mīļotājiem, gan arī jauniešiem un rokmūzikas faniem. Kas tad te tik īpašs notiek?

Skolēniem un visiem atrakciju mīļotājiem jādodas uz Tukuma tirgus laukumu, kur līdz 5. septembrim viesojas karuseļu un atrakciju parks, vai arī jāapmeklē Tukuma ledus halle, kur var izslidoties un turpat jaunatvērtajā kafejnīcā nobaudīt kādu gardu maltīti.

Sestdien, 4. septembrī jau no paša rīta, sākot no plkst. 9:00 jādodas uz atpūtas kompleksu „Valguma pasauli”, kas atrodas pie paša Valguma ezera, kur notiks Veselības diena Jūsu sirdspriekam. Šeit norisināsies dažādas veselīgas aktivitātes: nūjošana pa jaunizveidoto meditācijas apli, dejas un kustības terapeites Indras Majores-Dūšeles pavadībā. Būs iespēja noklausīties dažādas tēmas par mūsu sirsniņām, ko vadīs Latvijas kardioloģijas centra ārste Iveta Mintāle u.c. speciālisti. Ieejai līdzi jāņem kādu laukakmeni, lai to iestādītu pie labirinta. Sīkāka informācija pa tālr.: 67096672.

Savukārt plkst. 12:00 aktīvās atpūtas baudītājus aicina piedalīties piedzīvojumu militārajā sporta spēlē “Airsoft”, kas notiks Tukumā, bijušajā Inženieru tehniskajā rūpniecībā, Rūpniecības ielā 3 (tālr.: 27543270, http://www.bewo.lv/).

Mākslas cienītājiem plkst. 13:00 jādodas uz Tukuma muzeja Audēju darbnīcu, kur notiks audējas Mudītes Rudaus-Rudovskas jubilejas izstādes „Krāsu virpulī” atklāšana. Izstādē apskatāmi autores pēdējo piecu gadu laikā darinātie tekstildarbi – kāzu un deju kolektīvu karogi, šūpuļgulta, lakati, šalles un citi darbi. Apmeklētājus aicina arī citi Tukuma muzeji: Durbes pils, pilsētas vēstures muzejs “Pils tornis”, Mākslas muzejs, Galerija “Durvis”, kā arī jaunatvērtā “Salmu darbnīca” un, protams, arī citi apkārtnes muzeji. Bet kino mīļotājus Tukuma Kino punkts (Talsu ielā 4) sestdien, plkst. 15:00 un 18:00 aicina noskatīties romantisko kino komēdiju ''Svešiniece ciemā". Ieeja 1 santīms.

Un, visbeidzot, sestdien plkst.18:00 roka faniem jādodas uz ikgadējo koncertu jauniešiem "Roks uz jumta". Piedalās grupas: "AK 69", "Can_Zone", "On the Roof", "The Next Ones". Koncerts ir unikāls, jo spēlētāji spēlē uz Tukuma Kultūras nama jumta. Ieejas maksa, protams, nav.

Izklausās jautri, vai ne? Ā, un vēl, noteikti neaizmirstiet apmeklēt Pūri, nogaršot svaigos ābolīšus un iegādāties kādu jaunu ābelīti. Tur speciālisti ieteiks vislabākās ābeļu šķirnes. Lai labi garšo!

Vienmēr esat laipni gaidīti Tukumu pusē! Lai Jums pārsteigumiem bagāta nedēļas nogale!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Rija Domus Hotel
,


Trakai TIC
,


Dobeles novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18378091sec.