Rīdziniekus aicina uz lauku labumu tirdziņiem

Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice lielā izvēlē pieejamas dažādas pašmāju zemnieku rudens veltes – sulīgie Latvijas āboli, kabači, ķirbji, tomāti, gurķi, zaļumi un garšaugi. Veselības uzlabošanai piedāvājumā plašā izvēlē medus, linsēklu produkti, smiltsērkšķi, kā arī dzērvenes gan svaigā, gan pārstrādātā veidā.

Lauku labumu tirdziņa pircēji, sākoties rudens vējiem un slimošanas laikam, vairāk novērtē mūsu svaigās dzērvenes, kā arī ogu pārstrādes produktus - dzērveņu morsus un sīrupus. Dzērvenes ir viens no dabīgakajiem un veselīgākajiem vitamīnu avotiem imunitātes stiprināšanai, atklāj zemnieku saimniecības Strēlnieki pārstāvis Jānis Bierands.

Apmeklētāji Lauku labumu tirdziņā var iegādāties dārzeņus, zaļumus un garšaugus no zemnieku saimniecībām Stūri, Osīši, Kalnābeles un Laucinieki, Latvijas kartupeļus, svaigus un skābētus kāpostus, sēnes, Skrīveru sierus, Liepkalnu un uz kļavu lapām cepto Jaunkalēju maizi, svaigu, vītinātu gaļu, žāvējumus un desas no Liepājas, Turaidas un citiem Latvijas reģioniem, kā arī Ragaciema zvejas produktus. Iegādājami arī mājas konditorejas gardumi vēdera baudai garajos rudens vakaros. Tāpat tirdziņā var sastapt arī daiļamatniecības meistardarbu, rokdarbu un mājsaimniecības preču tirgotājus.

Lauku labuma tirdziņš pie t/c Spice pulcē apmeklētājus jau no Lieldienu svētkiem. Tirdziņš ir atvērts apmeklētājiem katru piektdienu no plkst. 13:00 līdz 19:00 un katru sestdienu no plkst. 10:00 līdz 17:00. Pārdošana Lauku labumu tirdziņā norit pilnā sparā un tā turpināsies līdz pat 30.10.2010.

Ziņas par tirdziņa dalībniekiem un nopērkamajiem produktiem ir apkopotas īpašā Lauku labumu tirdziņa blogā skat. www.laukulabumi.wordpress.com/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
Latvija 35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 08.05.2024 Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Estravel Latvia
,


Avis
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67375517sec.