Sākusies biļešu tirdzniecība uz festivālu «EROTS 2011»

Šobrīd jau ir iespējams iegādāties biļetes uz «karstāko» gada pasākumu – erotikas festivālu «Erots 2011», kas 18.02. un 19.02.2011 notiks Ķīpsalas hallē. Lielākais erotikas festivāls Baltijā piedāvās plašu mīlas preču klāstu un sola krāšņu erotikas piesātinātu, daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus seksualitātes pārpilnus iespaidus.

Apmeklētāji varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, kā arī erotiskā teātra priekšnesumus. Arī paši apmeklētāji varēs «iekosties» erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātēs, tostarp arī demonstrējot savu dejas māku pie stieņa uz īpaši izbūvētas bāra skatuves.

Šobrīd dalību «Erots 2011» apstiprinājuši dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Ungārijas un Baltkrievijas. Ar festivāla dalībniekiem var iepazīties festivāla mājaslapā www.erots.lv. Lai saglabātu intrigu, festivāla dalībniekus atklāsim pamazām! Sekojiet līdzi karstajām «Erota» aktualitātēm!

«Erots 2011» piedāvās ne tikai plašas izklaides iespējas, bet arī milzīgu erotiskās produkcijas klāstu –intīmpreču izstādi, kurā erotiskās industrijas uzņēmumi un asociācijas piedāvās jaunākos sasniegumus farmakoloģijā, erotisku vīriešu un sieviešu veļu un tērpus un dažādus seksa palīglīdzekļus. Tāpat uzņēmumi piedāvās erotiska satura un noskaņas filmu produkciju, literatūru, tetovēšanas, pīrsinga un masāžas pakalpojumus, dažādu interešu iepazīšanās klubus un daudz ko citu. Speciālisti palīdzēs izvēlēties katram vispiemērotāko. Ieeja no 18 gadu vecuma!

«Erots 2011» apmeklētājiem festivāla īpašā viesnīca «Islande Hotel» piedāvās vēl nebijušu iespēju – divatā izmantot četrzvaigžņu viesnīcas īpašos numurus, kas ierasti maksā 53 latus, par Ls 32 diennaktī. Turklāt cenā ir iekļautas arī brokastis, rīta sauna un fitnesa centra apmeklējums.

Tikai pirmajiem 1000 apmeklētājiem iepriekšpārdošanā «Biļešu servisa” kasēs ir iespējams iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai Ls 5, 50! Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51488709sec.