Kuldīgā noticēs Ziemassvētku brīnumam

Ievadot Ziemassvētku gaidīšanas laiku, 04.12.2010 Kuldīgu pāršalks 7. Ziemas festivāls Notici brīnumam!

Kuldīdzniekiem un pilsētas viesiem tiks dāvātas plašas iespējas jauki un saturīgi pavadīt skaistu ziemas dienu. Dāvanu tirdziņā Liepājas ielā no 11:00 līdz 16:00, bez steigas varēs sarūpēt Ziemassvētku dāvaniņas sev un citiem.

Viesnīcas Metropole pagalmā no 12:00 līdz15:00 lielus un mazus gaidīs ziemīgi sportisks Šurumburums visai ģimenei. Smieklīgus, atraktīvus un dīvainus ziemas sporta veidus, stafetes, atrakcijas un konkursus dažādām spējām, gaumēm un vecumiem piedāvās Kuldīgas novada sporta skolas un Kultūras centra rūķi. Aicinām netuntulēties un gari nedomāt, bet aktīvi piedalīties un pašiem nopelnīt saldas balvas.

Rātslaukumā varēs apskatīt un izmēģināt eksotiskus transporta līdzekļus – suņu pajūgus un bobsleja kamanas, bet pie svētku egles bērnus gaidīs mazais karuselis un šūpoles.

Stikla mākslas ekspresizstāde Iztēles spēks no 15:00 līdz 19:00 būs apskatāma pie bāra- kluba Stender’s. Tur arī tikšanās ar māksliniecēm no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

Plkst. 15:00 Kuldīgas Kultūras centra zālē koncertā Zvani un sveces populāras Ziemassvētku dziesmas tradicionālās un džeza noskaņās atskaņos Kuldīgas kamerkoris Rāte, dziedātājs Andris Daņiļenko un Mirage Jazz Orchestra mūziķi - Andris Grunte - kontrabass, Raimonds Kalniņš - sitamie instrumenti, Madars Kalniņš - taustiņinstrumenti, Normunds Piesis - trompete, Lauris Amantovs - trombons, Raivo Stašans - saksofons.

Sešos vakarā kuldīdznieki ar gaišām domām un vēlējumiem tiek gaidīti Rātslaukumā, lai kopīgi iedegtu pilsētas galveno egli un noskatītos koncertuzvedumu Brīnumsirsniņas noslēpums. To, režisores Daigas Pirtnieces un horeogrāfes Initas Salenieces vadībā, sagatavojuši jauniešu teātris Focus, kamerkoris Rāte un Mirage Jazz Orchestra. Pačukstēsim, ka noslēgumā gaidāmi Kuldīgā vēl neredzēti brīnumi.

Plkst. 19:00 Sv.Annas baznīcā uz aizkustinošu koncertu Par zāli, par sāli un Tevi aicina Haralds Sīmanis.

Festivāla dienu 21:00 Kuldīgas Kultūras centrā noslēgs grupas The Holgersons koncerts mājīgā atmosfērā pie galdiņiem un vīna glāzes. Tajā piedalīsies mūziķi Stijn Schellart - vokāls, ģitāra , Thierry Castel – taustiņinstrumenti, Bas Closterman - basģitāra (visi NL), Artis Orubs - sitamie instrumenti (LV).

Svētki ir katrā no mums - tos vajag tikai sajust, ticēt sev, veiksmei un Lielajam Brīnumam!

Festivāla rīkotāji – Kuldīgas novada pašvaldības aģentūra Kuldīgas Kultūras centrs pateicas visiem, kuri palīdzēja tapt 7. Ziemas festivālam Notici brīnumam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41084313sec.