Reiņa trasē tiks atklāta AXA bērnu slēpošanas skoliņa

Nedēļas nogalē (04.-05.12.2010) sezonu atklās mazie slēpotāji un darbu sāks AXA bērnu slēpošanas skoliņa Reiņa trasē Siguldā, kur jau otro gadu pirmās slēpošanas iemaņas varēs apgūt bērni līdz 7 gadu vecumam. Mazie censoņi visas ziemas garumā varēs pārbaudīt spēkus arī AXA bērnu mini slaloma sacensībās „Mazais Reinis 2011”, kur šogad paredzēti četri posmi.

Nedēļas nogalē sals solās būt mērens, līdz ar to mazie slēpotāji droši varēs kāpt uz slēpēm un aktīvi izkustēties kopā ar pieredzējušiem instruktoriem. „AXA bērnu slēpošanas skoliņa” darbojas jau otro gadu un pērn ik nedēļu to ar aizrautību apmeklēja vidēji 35 mazie slēpotāji. „AXA bērnu slēpošanas skoliņa” paredzēta bērniem no trīs līdz septiņu gadu vecumam un apmācības notiek atbilstoši katra bērna slēpošanas iemaņām tīrs līmeņu grupās.

Tāpat kā pērn arī šogad sezonas garumā notiks speciālas AXA mini slaloma sacensības pašiem mazākajiem entuziastiem „Mazais Reinis 2011”. Pagājušā sezonā sacensībās piedalījās vairāk kā 70 mazie slēpotāji līdz astoņu gadu vecumam. Turklāt mazākajam dalībniekam bija tikai divi gadiņi. Sacensībām šogad būs četri posmi un pirmais notiks jau 25.decembrī. Nākamie posmi plānoti 29.janvarī, 26.februārī un noslēgums – 13.martā. Visi sacensību dalībnieki arī šogad veicināšanas balvās enerģijas atjaunošanai saņems AXA ātri pagatavojamās auzu pārslu biezputras un graudaugu batoniņus.

Slēpošanas apmācības un sacensības notiek Reiņa trasē „AXA bērnu parkā”, kur bērniem ir iespēja apgūt arī snovošanas iemaņas. Parks ir paredzēts bērniem no trīs līdz divpadsmit gadu vecumam un tajā ir ierīkota norobežota nogāze ar SunKid lentes pacēlāju un speciālām spēļu figūrām, apbraucamiem šķēršļiem, kā arī otrā nogāzes pusē ir ierīkota bērniem paredzēta kameršļūkšanas trase.

 

Pieteikšanās un sīkāka informācija par skoliņu un sacensībām pa tālr.29348042 vai e-pastu mailto:liva@reinatrase.lv%20Atkarībāno pieprasījuma, AXA Bērnu slēpošanas skoliņa tiek organizēta arī darba dienās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Alūksnes TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51708293sec.