Jūrmala aicina izbaudīt Ziemassvētku noskaņas

Sākoties Ziemassvētku gaidīšanas laikam – adventei –, jau no 30.11.2010 Jūrmalas kūrortpilsēta piedāvā dažādus Ziemassvētku ieskaņu pasākumus. Svētku noskaņas var izjust, pastaigājoties pa Jūrmalas ar Ziemassvētku rotājumiem izgaismotajām ielām.

Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņi katru adventes svētdienu pieskandinās ar adventes laika koncertiem, kas notiks ne vien mūzikas vidusskolā, bet arī Ķemeru evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

Kopš 30. novembra Mākslinieku namā atklāta izstāde „Ziemassvētku simboli mākslā un teoloģijā”, kas būs apskatāma līdz pat 6. janvārim, savukārt 19. decembrī Jūrmalas pilsētas teātris aicina uz Ziemassvētku izrādi „Ziemassvētku jampadracis kūtiņā”, kur varēs tikties ar pašu Ziemassvētku vecīti un dāvanām.

Ar 12. decembri darbu sākusi Majoru sporta halles slidotava, kas jautras un aktīvas atpūtas cienītājiem piedāvā slidošanas priekus. Slidot gribētājiem slidotava ir atvērta vakaros, kā arī sestdienās un svētdienās. Sestdienās slidotava strādā no plkst. 11.00 līdz 23.00, svētdienās līdz plkst. 22.00. Maksa par vienas stundu bērniem līdz 7 gadiem ir 50 santīmu, bērniem un skolēniem 1 lats , bet pieaugušajiem 2 lati. Maksa par slidu nomu bērniem līdz 7 gadiem – 50 santīmu, bērniem un skolēniem – 1 lats, pieaugušajiem – 2 lati.

Dažādu našķus un gardumus varēs iegādāties jau no 11. decembra, apmeklējot Ziemassvētku tirdziņu pie Kauguru kultūras nama, kas būs atvērts katru dienu (izņemot pirmdienas) no plkst. 12.00 līdz pat 20.00. Tiem, kas svētkus vēlas sagaidīt patiesā latviešu tradīciju garā, Kauguru kultūras nams 22. decembrī plkst. 18.00 aicina uz ziemas saulgriežu svinēšanu „Ziemassvētki bluķi vilka”, kur būs iespēja ne vien vilkt bluķi, bet arī dziedāt dziesmas un iet rotaļās ar kopā ar latviešu tradīciju kopu „Skance”.

Ziemassvētku gaidīšanas laikā, starp pirmo un otro adventi, sestdien, 4. decembrī Horna dārzā Gaismas svētku laikā tika iedegta Ziemassvētku egle, kā arī ar svētku dekoriem izgaismota Jomas iela, Ziemassvētku egle rotā arī Dubultu laukumu.

Jūrmalas kūrorta ārstniecības iestādes un kūrortviesnīcas ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus veselības un skaistuma uzlabošanai pirmssvētku periodā un svētku svinībām, – par to plašāku informāciju var meklēt pilsētas mājaslapā http://www.jurmala.lv/.

Jūrmalas pašvaldība un uzņēmumi ir parūpējušies par krāšņi izgaismotiem objektiem un ielām visā kūrortpilsētā. Laipni gaidīti arī Jūs sniegotajā un svētku rotājumiem izgaismotajā pilsētā , lai kopā sagaidīto skaistākos svētkus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62434793sec.