Kas apmeklēs Balttour 2011? - Juris Smaļinskis

Tuvojoties 18. starptautiskā tūrisma izstādei-gadatirgum Balttour 2011, kas laikā no 11.-13.02.2011 notiks starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”, Travelnews.lv aptaujā lasītājus un tūrisma nozares profesionāļus, lai noskaidrotu, vai tie dosies uz Balttour 2011.

Travelnews.lv jautā Jurim Smaļinskim, lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" vides speciālistam un tūrisma ekspertam.

Travelnews.lv: Vai Jūs apmeklēsiet tūrisma izstādi-gadatirgu Balttour 2011?

Juris Smaļinskis: Neapšaubāmi apmeklēšu, protams.

Travelnews.lv: Vai Jūs jau iepriekš esat bijis Balttour izstādēs? Vai jau ilgi apmeklējat Balttour?

Juris Smaļinskis: Jā, Balttour apmeklēju jau sen un jāatzīst, ka esmu novērojis, kā Balttour gadu gaitā mainās. Priecē tas, ka izstādē pieejamie materiāli ar katru gadu kļūst aizvien labāki - gan formas, gan satura ziņā. Negatīvā tendence, ko iespējams novērot Balttour, ir Latvijas tūrisma informatīvo materiālu un karšu administratīvā sadrumstalotība un vienota Latvijas ceļveža trūkums. 

Travelnews.lv: Kādēļ Jūs apmeklējat tūrisma izstādi Balttour?

Juris Smaļinskis: Galvenais iemesls, kādēļ apmeklēju Balttour, ir kontaktēšanās ar citiem tūrisma nozares profesionāļiem. Senāk galvenais Balttour apmeklēšanas iemesls bija iespēja iepazīties ar dažādiem materiāliem par tūrisma iespējām un objektiem, bet laiki mainās un šobrīd tieši kontakti ar tūrisma nozares cilvēkiem izvirzījušies priekšplānā.

Travelnews.lv: Kādi, Jūsuprāt, būs jaunākie tūrisma objekti, kas tiks prezentēti Balttour 2011?

Juris Smaļinskis: Latvijā ļoti reti parādās spilgti tūrisma produkti kā, piemēram, Karosta Liepājā. Par citiem piedāvājumiem un organizācijām nevaru spriest, bet Lauku ceļotājā mēs mēģinām radīt kvalitatīvus dabas tūrisma produktus, kas interesēs daudzus ceļotājus, arī ārzemju viesus. Šādi produkti ir, piemēram, savvaļas dabas vērošana, sēņu vērošana ar degustācijām, kukaiņu vērošana, savvaļas dzīvnieki. Ar šiem piedāvājumiem ceļotāji un citi interesenti varēs iepazīties mūsu stendā Balttour.


Vairāk informācijas par tūrisma izstādi Balttour 2011 iespējams atrast šeit: www.travelnews.lv/?m_id=18336&i_id=5&pub_id=63078.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 27.05.2024 Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45054317sec.