Lielajā Ģildē notiks Valentīndienai veltīts koncerts

14.02.2011 plkst. 19:00 Lielajā Ģildē Profesionālais pūtēju orķestris «Rīga» diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā sniegs Valentīndienas koncertu Tev pieder visa mana sirds. Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Inga Šļubovska, Juris Ādamsons un Viesturs Jansons.

Profesionālais pūtēju orķestris «Rīga» Valentīndienas koncertu rīko jau piekto gadu. Koncertā romantisku noskaņu uzburs instrumentālie skaņdarbi – par valšu un polku karali dēvētā Johana Štrausa valši Pie skaistās zilās Donavas un Dienvidu rozes, kā arī fragmenti no operetes Sikspārnis.

Šogad jaunais orķestra mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Mārtiņš Ozoliņš goda vietu ierādījis mīlas duetiem no populārām operām un operetēm. Latvijas Nacionālās operas solisti Inga Šļubovska un Juris Ādamsons izpildīs duetus no Volfganga Amadeja Mocarta operām Dons Žuāns un Burvju flauta, no Gaetāno Doniceti operas Mīlas dzēriens un F. Lehāra operetes Jautrā atraitne. Savukārt slaveno Pulksteņa duetu no Johana Štrausa operetes Sikspārnis Inga Šļubovska dziedās kopā ar Viesturu Jansonu. Koncertā skanēs arī vairāki populāri solo dziedājumi – Adeles kuplejas no Sikspārņa, Nemorīno romance no Mīlas dzēriena un Bonija dziesmiņa no operetes Silva. Koncerta izskaņā Franča Lehāra skaņdarbs Tev pieder mana sirds no operetes Smaidu zeme aicinās – Mīlēsim viens otru un būsim laimīgi!

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā http://www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 4, Ls 5, Ls 6, Ls 8, Ls 10. Studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību, «Biļešu paradīzes» kasēs biļetes uz koncertu ar 50 % atlaidi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 10.05.2024 Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Novatours
,


Kaļķu vārti
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7226429sec.