Jūrmala jau devīto gadu saņem Baltijas jūras labākā kūrorta titulu

Krievijas tūrisma portāla http://www.travel.ru/ apmeklētāji, vērtējot 21 kūrortu, Jūrmalu atkārtoti atzinuši par labāko Baltijas jūras kūrortu. Apbalvojumu „Star travel.ru” („Travel.ru Zvaigzne”) šogad Jūrmala saņems jau devīto gadu pēc kārtas.

„Iepriecina tas, ka ar katru gadu pieaug Jūrmalas pilsētas popularitāte tik nozīmīgā tūrisma tirgū kā Krievija,” atzīst Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis. „Ceļotāji no Krievijas jau izsenis ir iecienījuši Jūrmalu un novērtējuši gan aktīvās atpūtas un veselības atjaunošanas iespējas Baltijas jūras krastā, gan daudzveidīgo kultūras programmas piedāvājumu. Mūsu mērķis ir attīstīt kūrortpilsētas tūrisma un kūrorta pakalpojumus tā, lai pilsētas viesi atrastu savām interesēm un vajadzībām atbilstīgu piedāvājumu ne tikai kūrorta sezonas laikā, bet arī ziemā.”

Apbalvojums „Star travel.ru” tiek piešķirts pēc interneta lietotāju balsojuma rezultātiem tūrisma un ceļojumu portālā Travel.ru, kuru apmeklē ap 10000 cilvēku diennaktī, – 70% no tiem ir Krievijas iedzīvotāji. „Star travel.ru” ir vienīgā šāda veida patērētāju balva tūrisma jomā Krievijā, un tā tiek piešķirta kopš 2003.gada. Jūrmalu par Baltijas jūras labāko kūrortu aptaujā atzinuši vairāk nekā septiņi tūkstoši lietotāju – vairāk nekā iepriekšējos gados.

Apbalvošanas ceremonija notiks 17.martā Maskavā starptautiskajā tūrisma izstādē „MITT 2011”, kur Jūrmala prezentēs savus tūrisma un kūrorta produktus un pakalpojumus atsevišķā kūrortpilsētas stendā.

Balvas „Star travel.ru” tiks piešķirtas 12 dažādās nominācijās, novērtējot labākās aviokompānijas, Krievijas tūrisma uzņēmumus, ārvalstu lidostas, tūrisma aģentūras, atpūtas vietas, ārvalstu kūrortus, ārvalstu pludmales viesnīcas, tūrisma portālus krievu valodā, plašsaziņas līdzekļus, pilsētas un valstis. Uzvarētāju vidū ir tādi pazīstami tūrisma nozares uzņēmumi kā „Tez Tours”, lidsabiedrības „Singapore Airlines”, „Lufthansa”, Spānijas reģions Kostadorada, Dubajas viesnīca „Jumeirah Beach Hotel 5*”, žurnāls „GEO” u.c. Balvu nominācijā par labāko tūrisma uzņēmumu Baltijas valstīs jau otro gadu saņem arī Jūrmalas pilsētas tūrisma informācijas pārstāvniecība Krievijā – tūrisma uzņēmums „AB Club”.

Jūrmalā ar katru gadu pieaug Krievijas tūristu skaits. Piemēram, 2010.gada pirmajos trijos ceturkšņos Jūrmalu apmeklēja 25248 ceļotāji – par 9386 vairāk nekā šajā laikposmā 2009.gadā.

Lai ieinteresētu potenciālos tūristus, Jūrmalas pilsētas dome plāno vairākas mārketinga aktivitātes Krievijā un jau martā ar savu stendu piedalīsies 18.starptautiskajā tūrisma izstādē „MITT 2011” Maskavā. Plānota arī dalība starptautiskajā tūrisma izstādē „CIS Inwetex” Sanktpēterburgā, kā arī darba semināros Krievijas reģionālajās pilsētās, kur Jūrmala prezentēs piedāvātos tūrisma produktus un pakalpojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 18.05.2024 Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Liepājas reģiona TIB
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49352598sec.