Pavasara palu šovs «Lido zivis Kuldīgā» ir klāt!

2011.gada 30. aprīlī, Kuldīgā notiks 7-tais pavasara palu šovs „Lido zivis Kuldīgā”.

Rīts sāksies ar makšķernieku sacensībām „Planējošā vimba” Ventā. No pulksten 11.00 notiks dažnedažādi pasākumi uz pils parka skatuves, pie muzeja, „Kūravā”, pie vecajām Pils dzirnavām un citviet.

Uz pils parka skatuves tieši 11-tos tika atklāta tūrisma sezona. Uz skatuves kāps koris „Bītli no Drebakas” Norvēģijā, grupa „Mazā Parīze”, koris „Rāte” un solists Andris Daņiļenko. Bērnu deju kolektīvu koncertā piedalīsies deju ansambļi un kolektīvi no Rīgas, Limbažiem, Salaspils, Saldus, Ventspils un Kuldīgas. Dejos arī Kuldīgas bērnu deju kolektīvs „Stariņš”, ko vada Zita Serdante.

„Lido zivis Kuldīgā” apmeklētājus sagaida atraktīvas, radošas un izzinošas nodarbes, piemēram, ripināšanās pa ūdens virsmu Alekšupītes dīķī, ja gribēsiet iejusties ikra lomā. Uz Kuldīgu būs atvesta īsta ūdens sacīkšu „Formula” un iespēja nofotografēties tajā kopā ar pasaules čempionāta pilotu Uvi Slakteri. Varēsiet doties atrakciju takā kopā ar Āķīti un Pludiņu, piedalīties keramikas darbnīcā un apgleznot stikla figūriņas. Esiet gatavi arī motorizēti rūcošiem pārsteigumiem!

Muzeja ļaudis piedāvās apskatīt dažādas izstādes: Kuldīgas mākslas skolas audzēkņu darbu izstādi „Re, kā es māku!”, tekstīliju izstādi no muzeja krājuma „Silda mani cimdi, zeķes, silda siltas seģenītes”, Indriķa Zeberiņa grafikas, plakātu izstādi „Sociāli aktīvā māksla” un studijas „Kuldīgas palete” vienas dienas ekspresizstādi „Ūdens bildes”.

„Kūravā” norisināsies piektais stāstnieku festivāls „Ziv zup”. Tā ietvaros būs arī stāstnieku koncerts un kopdziedāšana par zivīm, upēm un citiem slapjumiem ar folkloras kopu „Nārbuļi”. Bez tam ikviens ar savu stāstu varēs nopelnīt porciju tikko vārītas zivju zupas.

Pie vecajām pils dzirnavām notiks zivju tirgus, bet Kalna ielā būs pavasara tirdziņš.

Septiņos vakarā visi aicināti uz Kuldīgas – Gēsthahtes draudzības 20 gadu jubilejas svinīgo pasākumu un koncertu Sv. Katrīnas baznīcā.

Bez tam visu dienu Kuldīgā būs unikāli skati – Eiropas platākais ūdenskritums un vimbu augstlēkšana virs tā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Krāslavas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63916397sec.