Rīgā tiks izpūsts visslielākais ziepju burbulis

2011.gada 23. aprīlī plkst. 13.00 modes un izklaides centrā “Riga Plaza” slavenais iluzionists, Latvijā dzīvojošais itālis Enriko Pecolli grasās izpūst vislielāko ziepju burbuli Latvijā! Šova laikā skatītāji varēs arī priecāties par neticamu daudzumu burbuļu – plānots, ka tiks izpūsti vairāk nekā 5000 dažāda lieluma gaistošo brīnumu!

Sestdien, 23. aprīlī, no plkst. 13.00 līdz 18.00 modes un izklaides centrs “Riga Plaza” pārvērtīsies par īstu Brīnumzemi. Visu dienu mags Enriko Pecolli un vēl 6 burvju mākslinieki, alķīmiķi un iluzionisti rādīs īstus brīnumus un neticamus trikus. “Riga Plaza” apmeklētājus sagaidīs Runājošā Galva, bet tālāk īstā alķīmiķa laboratorijā varēs uzzināt, kā atrast Filozofu akmeni, kā no akmens iegūt zeltu un kā izgatavot mūžīgās jaunības eliksīru. Apmeklētājiem būs iespēja pabūt arī ziepju burbuļu fabrikā, burvju veikaliņā un citās brīnumainās vietās.

“Rīdziniekus gaida īsti maģijas un brīnumu svētki. Magi un iluzionisti rādīs gigantisku ziepju burbuļu operu, brīnumainu šovu, par ko noteikti būs sajūsmā visa ģimene – gan bērni, gan pieaugušie. Burvju mākslinieki arī skatītājiem rādīs, kā pašiem paveikt brīnumus,” stāsta modes un izklaides centra “RigaPlaza” vadītāja Iveta Priedīte. Viņa teic, ka brīnumus aprakstīt vai izstāstīt nav iespējams, tos jāredz. Maģijas un brīnumu dienas ietvaros “Riga Plaza” būs skatāmi vairāk nekā 10 burvju mākslinieku numuri.

RIGA PLAZA (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Tirdzniecības centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas un Bieķensalas ielu rajonā. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā Peek&Cloppenburg, ZARA, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Mango, Motivi, Cubus, La Senza, Evita Peroni, Douglas u.c. Izklaides iespējas piedāvā vadošais Polijas kinoteātru tīkls Multikino un izklaides centrs visai ģimenei Fantasy Park. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums Euro Mall Centre Management (EMCM Baltic), kas ir viens no vadošajiem komercīpašumu pārvaldītājiem Centrālajā un Austrumeiropā ar birojiem Prāgā, Varšavā, Bratislavā un Rīgā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 15.05.2024 Raxtu Raxti un Sinfonietta Rīga Liepājā Liepājas reģiona TIB
25. maijā Liepājas koncertzālē uzstāsies "Raxtu Raxti" un "Sinfonietta Rīga". | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01758504sec.