Ķīpsalā deju meistarklases vadīs pasaulslaveni streetdance dejotāji un horeogrāfi

2011.gada 20. un 21. maijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā starptautiskās dejas mākslas izstādes “Magic Dance Expo 2011” ietvaros notiks vairākas pasaulslavenu streetdance dejotāju un horeogrāfu meistarklases.

Streetdance profesionāļu un pasaules izklaides industrijā tādi vārdi kā Niako, Eszteca Noya, U-Kay, Razzle Dazzle, Thomas Benstem, Minna Olausson, Simpson komentārus neprasa, jo šie cilvēki veido horeogrāfiju un dejo kopā ar pasaules popmūzikas zvaigznēm, strādā Lielbritānijas, Vācijas, Nīderlandes, Francijas un Skandināvijas valstu lielākajos televīzijas šovos un uzvarējuši nozīmīgākajos streetdance čempionātos un sacensības.

Kā stāsta viens no meistarklašu veidotājiem, streetdance treneris un dejotājs Vjačeslavs Hirnijs, vairāk pazīstams kā SanSay, “šāda līmeņa zvaigžņu viesošanās Rīgā ir vienreizējs notikums, jo Latvijā streetdance šobrīd strauji attīstās. Turklāt piedalīties šo profesionāļu meistarklasēs būs milzīgs stimuls visai streetdance kopienai. Streetdance ir nozīmīgs pamats tam, ko šodien redzam mūzikas klipos un uz šovu skatuvēm, tāpēc meistarklases apmeklēt ir aicināts ikviens, kas vēlas gūt jaunas zināšanas un pieredzi savas dejotprasmes uzlabošanai un daudzveidošanai.”

Niako, Eszteca Noya, U-Kay, Razzle Dazzle, Thomas Benstem, Minna Olausson, Simpson līdzās meistarklašu vadīšanai piedalīsies arī žūrijas darbā un vērtēs Atklātā Eiropas kausa izcīņu streetdance “RIGA CHALLENGE 2011”, kas notiks Ķīpsalā.

“Īpaši vēlos uzsvērts Thomas Benstem meistarklasi, kurā varēs iegūt priekšstatu par to, kā veidot savu deju šovu komerciāli veiksmīgu, kas šodien ir aktuāli ikvienai deju grupai un dejotājam, kas vēlas profesionāli darboties šovbiznesā. Līdzās aizraujošām un enerģijas piesātinātajām streetdance meistarklasēm, interesanta solās būt meistarklase, kurā varēs apgūt Jazz/contemporary style , kas ir mūsdienu dejas aktuālākais virziens, kura pamatā ir klasiskā horeogrāfija,” stāsta SanSay.

Meistarklases 20.maijā

House dance meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: Eszteca Noya (Nīderlande), dejotājs un ievērojams mūzikas video horeogrāfs. Strādājis ar tādām zvaigznēm kā Džastins Timberleiks, Sisco, Eddie Morales & Marty Kudelka un „The Black Eyed Peas”.Darbojies ASV populārākā deju šova “SO YOU THINK YOU CAN DANCE” žūrijā.

Hip hop new style meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: Mickael Lamarre aka. Niako (Francija), street dance dejotājs, 2007. gada Eiropas street dance čempions, 2008. gada prestižo pasaules street dance sacensību “Juste Debou” uzvarētājs, deju pedagogs, modes šovu un mūzikas videoklipu horeogrāfs, studējis klasisko un džeza deju Starptautiskajā Dejas akadēmijā Francijā.

Hip hop meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: U-Kay (Vācija), viens no 2010. gada slavenākajiem dejotājiem pasaulē, spēcīgāko Eiropas un pasaules street dance čempionātu uzvarētājs.

Locking meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: Razzle Dazzle (Zviedrija), populārākais un spēcīgākais Skandināvijas valstu street dance dejotājs, prestižo sacensību “SDK European Team Battle” 2010. gada uzvarētājs, pasaules street dance sacensību “Juste Debou” finālists.

Meistarklases 21. maijā

Breaking meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: Simpson (Krievija), dejotājs, horeogrāfs un breakdance grupas “TOP9” vadītājs. “TOP 9” ir 2010. gada breakdance pasaules čempioni.

Hip hop commercial meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: Thomas Benstem (Zviedrija), pasaulslavens horeogrāfs, deju pedagogs. Veidojis horeogrāfijas MTV Music Awards Scandinavia, Eirovīzijas dziesmu konkursam, strādājis ar tādām zvaigznēm kā Rikijs Mārtins un citi.

Jazz/contemporary style meistarklase (darba valoda – angļu)

Vada: Minna Olausson (Zviedrija), deju pedagoģe, “4 Elements Dance Company” dejotāja un horeogrāfe, veido TV un video šovu horeogrāfijas Zviedrijā, Norvēģijā, Vācijā, ASV.

Lai piedalītos meistarklasēs, nav jābūt profesionālam dejotājam. Uz meistarklasēm aicināts ikviens, kas vēlas iemācīties ko jaunu. Dalība vienā meistarklasē maksā Ls 10 (piedaloties vairākās meistarklasēs, dalības maksa ir zemāka).

Aicinām dalībai meistarklasēs pieteikties savlaicīgi, sūtot e-pastu uz riga.class@gmail.com, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. E-pastā lūdzam norādīt savu vārdu, uzvārdu, valsti, pilsētu, meistarklases nosaukumu un kontaktus.

Kā zināms, no 19. līdz 21. maijamĶīpsalā divās hallēs, uz vairākām skatuvēm un deju grīdas pirmoreiz Latvijā notiks starptautiskā dejas mākslas izstāde “Magic Dance Expo 2011”, kas būs dejai veltīti svētki, gan skatoties un baudot, gan piedaloties un mācoties. Trīs dienu laikā Ķīpsalā notiks vairāk nekā 20 visdažādāko dejas stilu sacensības un konkursi, kuros sacentīsies gan profesionāļi, gan amatieri, gan bērni. Visas izstādes dienas notiks šovi, paraugdemonstrējumi un deju izrādes. Ķīpsalā tiks prezentēts arī viss nepieciešamais dejošanai – plašā izstādes ekspozīcija piedāvās visdažādāko deju stilu tērpus un apavus gan mēģinājumiem, gan koncertiem, būs plašs deju studiju aprīkojuma klāsts, deju trenažieri un apmācību materiāli. Savukārt deju skolas un studijas prezentēs savas apmācību programmas, bet deju klubi un kolektīvi aicinās savā pulkā jaunus dejotājus.

“Magic Dance Expo 2011” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Bellydance federāciju, International Street Dance Organisation, Latvijas Sporta deju federāciju, Latvijas Latino deju federāciju, deju centru “Spektrs”, sporta deju klubu “VIVA”, SAMUILOVA.COM un Dejuklubs.lv.

Vairāk par projektu: www.magicdanceexpo.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


1. Stāvs
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75890589sec.