Viesnīca Hotel Club 1934 uzsāk sadarbību ar BalticTravelnews.com

Viesnīca Hotel Club 1934 izmantoja izdevīgu Baltictravelnews.com piedāvājumu («Īpašais Aprīļa piedāvājums nelielām naktsmītnēm») un kļuva par jaunu sadarbības partneri. Viesnīca Hotel Club 1934 atrodas Ogrē, tikai 30 minūtes no Rīgas centra un 5 minūtes no Ogres centra. Upes - Daugava un Ogre, ir redzamas no augšējiem viesnīcas stāviem. Ogrē var apmeklēt vairākus muzejus, kultūras centru, mākslas akadēmiju, botānisko dārzu, ledus hokeja halli u.c.

Hotel Club 1934 ir biznesa klases apartamenta tipa viesnīca ar 63 numuriem, bāru un restorānu, konferenču zāli un nākotnē plānota koncertzāle un karaoke bārs.

Katrs viesu numurs ir individuāli krāsots un dekorēts, lietojot antīkas, ar rokām krāsotas mēbeles. Visos numuros ir pieejama vannas istaba vai duša (apsildāmās grīdas, dvieļu žāvētāji, matu žāvētāji), satelīttelevīzija, telefons, internets, pilnībā aprīkota virtuve, atpūtas zona. Luksus numuros ir viesistaba, kā arī dalīta guļamistaba. Ir Luksus apartamenti ar SPA pakalpojumiem – saunu un džakuzi vai tvaika pirti un džakuzi. Šeit Jūs varat būt droši, ka jutīsieties kā mājās, baudot visu pieejamo komfortu.

Īpaši numuri un piedāvājumi jaunlaulātajiem un pāriem, kas svin kāzu gadadienas. Īpašā cena – 15,00 Ls. Savu burvīgo dienu iespējams baudīt romantiskā atmosfērā, sveču gaismā un ar šampanieti!

Pieejamas trīs zāles, kur Jūs varat organizēt seminārus, jubilejas, tematiskos pasākumus, bērnu ballītes,  balles un kāzu svinības. Zāles paredzētas no 25 līdz pat 150 personām. Svētku zāli iespējams tematiski izdekorēt ar dzīvajiem ziediem, krāšņām galda kompozīcijām, grezniem baloniem, šampanieša piramīdām. Pasākuma norisi atdzīvinās mūzikas pavadījums un jauko svētku noskaņu iemūžinās profesionāls fotogrāfs.

9. stāvā ir restorāns Devītās debesis. Tiek piedāvāta pilna ēdienkarte, kas sevī ietver gan tradicionālo latviešu virtuvi, gan ir arī pārstāvēti citu tautu nacionālie ēdieni. Jūs sagaida patīkama gaisotne, skaists interjers, teicams serviss un lielisks ēdiens.

Cenas atpūtai Hotel Club 1934 ir pieejamas Latvijas ceļotājam. Jūs variet pieteikt rezervāciju zvanot uz viesnīcu, sūtot pa faksu vai e-pastu, kā arī aizpildot formu mājas lapā. Vairāk informācijas par Hotel Club 1934 var atrast Baltijas tūrisma uzņēmumu katalogā: www.travelnews.lv/hotelclub1934 vai mājas lapā www.hotelclub1934.lv

 

Tuvojoties tūrisma sezonai, BalticTravelnews.com sagatavoja īpašu sadarbības piedāvājumu nelielām naktsmītnēm, kuras atrodas ārpus pilsētām. Piedāvājuma priekšrocības ir izdevīga cena un nelielām naktsmītnēm piemēroti pakalpojumi.

Vairāk: www.turismabizness.lv/aprila_piedavajums

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Tukuma novadā Tukuma TIC
Eiropas Muzeju nakts ietvaros arī Tukuma pusē aicinām baudīt izstādes, muzikālus priekšnesumus, kā arī arī gūt jaunus atklājumus, darbojoties | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70671701sec.