Ķīpsalā notiks vērienīgais deju projekts Magic Dance Expo

Pēc mēneša, no 19. līdz 21. maijam, Ķīpsalā divās hallēs, uz vairākām skatuvēm un deju grīdas pirmoreiz Latvijā notiks starptautiskā dejas mākslas izstāde "Magic Dance Expo 2011", kas būs dejai veltīti svētki, un ikviens varēs gan skatīties un baudīt priekšnesumus un konkursus, gan mācīties un piedalīties. Biļetes uz šo pasākumu Ķīpsalā var iegādāties jau tagad.

"Magic Dance Expo" parādīs deju pasaules daudzveidību un iepazīstinās pieaugušos, bērnus un jauniešus ar deju kā pozitīvu emocionālo lādiņu, veselīgu un modernu dzīvesveidu un iespēju mācīties un attīstīties.

3 dienu laikā – aptuveni 350 šovi un paraugdemonstrējumi

Uz šovu skatuves visas izstādes dienas notiks non-stop šovi, koncerti un paraugdemonstrējumi, kurus rādīs visdažādāko stilu deju grupas no Latvijas un ārvalstīm. Dejotāju interese par dalību "Magic Dance Expo" šovu sadaļā ir ļoti liela, tāpēc šovprogramma solās būt krāšņa un daudzveidīga.

Konkursi un sacensības Trīs dienu laikā Ķīpsalā notiks vairāk nekā 20 visdažādāko dejas stilu sacensības un konkursi, kuros sacentīsies gan dejas mākslas profesionāļi, gan amatieri, gan bērni. Konkursus un sacensības rīko BT 1 sadarbībā ar deju stilu profesionālajām organizācijām, kā arī Latvijas Latino deju federācija un Latvijas Sporta deju federācija sadarbībā ar deju klubiem.

Lai atklātu jaunus deju talantus, 19. maijā Ķīpsalā notiks bērnu deju konkurss "Magic Dance Kids 2011" kurā 3 līdz 10 gadus veci solisti un bērnu deju grupas sacentīsies, dejojot visdažādākajos deju stilos. Konkursam vēl var pieteikties līdz 29. aprīlim.

Sadarbībā ar Latvijas Vēderdeju federāciju 19. maijā Ķīpsalā notiks arī deju konkursa "Magic Bellydance 2011"fināls, kurā sacentīsies austrumu deju dejotāji un rādīs šo deju burvību.

Savukārt skolēni ir aicināti pierādīt savu dejotprasmi un pārstāvēt savu skolu deju konkursā "Magic Dance Best School 2011", kura atlase notiks 19. maijā, savukārt konkursa fināls – 20. maijā. Šajās sacensībās katrs var pierādīt savu centību, darbspējas un talantu radīt dejas priekšnesumu gan kā soloizpildītājam, gan kā grupas dalībniekam. Jau šobrīd konkursam pieteikušies vairāk nekā 200 dalībnieku no Rīgas, Jūrmalas, Madonas, Kandavas, Ozolniekiem, Alūksnes, Garkalnes, Barkavas un citām Latvijas vietām. Pieteikšanās vēl līdz 12. maijam.

Lai salsas dejotāji varētu izpaust sevi individuālajās sacensībās un demonstrētu ritmiskās un emocijām piesātinātās salsas burvību, 19. maijā Ķīpsalā notiks arī sacensības “Salsa Solo Shines”, kuras rīko Latvijas Latino deju federācija un deju klubs "Studio X1".

20. maijā īstas deju cīņas risināsies starp vadošajām Latvijas deju skolām un studijām konkursā "Magic Dance Studio Battle". Konkurss tiek rīkots, lai deju skolas un deju studijas varētu demonstrēt savu stilu, deju apmācību virzienus un izcelt to īpašo dejas garšu, kas katrai deju grupai piemīt. Konkursam vēl līdz 15. maijam var pieteikties deju skolas, deju studijas, deju grupas un kolektīvi, kas vēlas pierādīt, ka ir nozīmīga deju pasaules daļa un uz skatuves realizē savus sapņus dejā.

Pasaules labākie streetdance dejotāji no Marokas, Francijas, Šveices, Lielbritānijas, Čehijas, Vācijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Krievijas un Baltijas valstīm 20. maijā Ķīpsalā sacentīsies Atklātajā Baltijas streetdance kausa izcīņā "RIGA CHALLENGE 2011", savukārt 21. maijā – Atklātajā Eiropas streetdance kausa izcīņā "RIGA CHALLENGE 2011". Turklāt otrās dienas sacensības vienlaikus būs arī Baltijas atlases kārta lielākajam pasaules streetdance pasākumam "SDK Europe", kurā par dalību sapņo ikviens streetdance dejotājs.

Tradicionāli greznāko deju pasaules burvību varēs vērot sporta deju sacensībās "Līvu Akvaparka" Baltijas uzlecošās zvaigznes, kuras 21. maijā rīko Latvijas Sporta deju federācija, deju centrs "Spektrs", sporta deju klubs "VIVA", dejuklubs.lv un samuilova.lv.

Nolikumi un konkursu pieteikuma anketas: http://www.magicdanceexpo.lv/

Deju apmācības, semināri, meistarklases

Katru dienu Ķīpsalā notiks semināri gan deju pedagogiem, gan pašiem dejotājiem, kurus vadīs horeogrāfi un deju pasniedzēji no Latvijas un citām pasaules valstīm. Ķīpsalā varēs apmeklēt hip-hop, streetdance, breakdance, locking, house, jazz, vēderdeju, flamenko, salsas, balles deju un citu stilu deju nodarbības un meistarklases.

Pasaules izklaides industrijā tādi vārdi kā Niako, Eszteca Noya, U-Kay, Razzle Dazzle, Thomas Benstem, Minna Olausson komentārus neprasa, jo šie cilvēki veido horeogrāfiju un dejo kopā ar pasaules popmūzikas zvaigznēm (Džastinu Timberleiku, Sisco, Eddie Morales & Marty Kudelka, "The Black Eyed Peas" un citiem), strādā Lielbritānijas, Vācijas, Nīderlandes, Francijas un Skandināvijas valstu lielākajos televīzijas šovos un ir uzvarējuši nozīmīgākajos streetdance čempionātos un sacensībās. Šāda līmeņa zvaigžņu viesošanās Rīgā ir vienreizējs notikums, un ikviens ir aicināts piedalīties viņu meistarklasēs Ķīpsalā.

Plaša un daudzveidīga ekspozīcija stendos

Ķīpsalā vairāk nekā 80 uzņēmumu prezentēs visu nepieciešamo dejošanai – plašā izstādes ekspozīcija piedāvās visdažādāko deju stilu tērpus un apavus gan mēģinājumiem, gan koncertiem, būs plašs deju studiju aprīkojuma klāsts, deju trenažieri un apmācību materiāli. Latvijas deju skolas un studijas Ķīpsalā prezentēs savas apmācību programmas, savukārt deju klubi un kolektīvi aicinās savā pulkā jaunus dejotājus. Izstādes nozaru saraksts pielikumā.

Biļetes tirdzniecībā jau tagad

Biļetes uz "Magic Dance Expo 2011" Ķīpsalā var iegādāties jau tagad. "Magic Dance Expo" biļetes cena – Ls 3,50. Biļetes var iegādāties Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā (Rīgā, Ķīpsalas ielā 8), 154. kabinetā darba dienās no 9.30 līdz 16.30.

Īpašais piedāvājums katras meistarklases pirmajiem 50 apmeklētājiem! Pērc biļeti uz "Magic Dance Expo" Ķīpsalā jau savlaicīgi un par dalību meistarklasē Ls 5 vietā maksā tikai Ls 1,50. Piedāvājums neattiecas uz dalību VIP meistarklasēs.

"Magic Dance Expo 2011" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Vēderdeju federāciju, International Street Dance Organisation, Latvijas Sporta deju federāciju un Latvijas Latino deju federāciju.

Vairāk par projektu: http://www.magicdanceexpo.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
Latvija 65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 20.05.2024 Jāšanas sporta sacensības Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.-19. maijā plkst. 10.00 Valmiermuižas stallī norisināsies Jāšanas sporta sacensības “Valmiermuižas pavasaris 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94579387sec.