Galleria Riga atklāj Baltijā lielāko jumta terasi

Vasaras sezonu tirdzniecības centrs Galleria Riga uzsāk ar diviem grandioziem notikumiem – Baltijā lielākās jumta terases atklāšanu un Gigantisko atlaižu dienām.


“Pagājis nedaudz vairāk kā pusgads, kopš Rīgas centrā durvis vēra tirdzniecības centrs Galleria Riga, nu esam, kā mēdz teikt, kārtīgi atspērušies un ieskrējušies, un varam doties arī lidojumā!” priecīgs ir Galleria Riga vadītājs Māris Āboltiņš. Salīdzinājums ar lidojumu nav nejaušs, jo patiesi – tirdzniecības centram Galleria Riga jumts ir aizlidojis! Pirmkārt, teju vai burtiskā nozīmē – tieši te tiks atklāta Baltijā lielākā jumta terase, kurā vietas pietiek rekordlielam skaitam cilvēku – veselam tūkstotim! Otrkārt, četras dienas te notiks vēl nebijušas Gigantisko atlaižu dienas – visi veikali visos stāvos piedāvās atlaides, kas tiešām, kā tautā saka – „norauj jumtu”.


Baltijā lielākās jumta terases atklāšanas pasākumi notiks veselas trīs dienas – no 26. līdz 28. maijam. Šajā laikā uz terases skatuves uzstādies gan Latvijas zvaigznes, gan ārzemju viesi (programma un vairāk informācijas par pasākumiem pieejama www.terraceriga.lv), darbosies pieci bāri un restorāni. 27. maijā paredzēts īpašs pasākums – jauna rekorda sasniegšana: fotogrāfijā no augšas tiks fiksēts terases apmeklētāju rekordskaits kā pierādījums tam, ka šī patiesi ir lielākā, ietilpīgākā un, jā, arī stilīgākā, romantiskākā un omulīgākā terase Baltijas valstīs! Pasākums sāksies 17:00 un noslēgsies ar dziedātājas Amber koncertu, ieeja pasākumā un koncertā ir bez maksas!


Savukārt Gigantisko atlaižu dienas ir izpārdošana, kas tiek rīkota Galleria Riga. Tā veiksmīgi sakrīt ar vasaras sezonas sākumu un ļaus iegādāties neskaitāmas preces par krietni lētāku cenu. Gigantisko atlaižu dienas risināsies no 26. līdz 29. maijam. Visos stāvos veikalos ir īpašas akcijas un atlaides līdz pat 50 procentiem!


T/c Galleria Riga ir moderns pilsētas tirdzniecības centrs pašā galvaspilsētas vidū. Tirdzniecības centrs apmeklētājiem pieejams desmit līmeņos, no kuriem divos ir autostāvvietas vairāk nekā 120 automašīnām. Pirmajā stāvā pircēji var iegādāties pārtiku, dzērienus, tabaku, presi, ziedus, rotaslietas, kosmētiku, kā arī optikas preces. Ikdienai nepieciešamās preces apmeklētāji var atrast no otrā līdz piektajam stāvam – sieviešu un vīriešu apģērbus, apavus, preces bērniem. Savukārt Galleria Riga sestajā stāvā var iegādāties dizaina un sadzīves preces mājai, mājas tekstila izstrādājumus, mēbeles, grāmatas, te atrodas arī skaistumkopšanas saloni. Tirdzniecības centra septītajā stāvā ir vairāki unikāli restorāni un kafejnīcas, bet 8. stāvā – Baltijā lielākā jumta terase.


Tirdzniecības centru Galleria Riga pārvalda uzņēmums Euro Mall Centre Management (SIA EMCM Baltic) – viens no vadošajiem komercīpašuma pārvaldīšanas uzņēmumiem Centrāleiropā un Austrumeiropā ar birojiem Prāgā, Varšavā, Bratislavā, Rīgā un Viļņā.  




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 15.05.2024 Tikšanās zem abažūriem Liepājas reģiona TIB
Ar muzikālo programmu sēriju "Tikšanās zem abažūriem" koncertdārzs “Pūt vējiņi!” šovasar svinēs 60 gadu pastāvēšanas svētkus. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60252786sec.