Mazpilsētu un lauku koru festivāls pieskandinās Lībiešu pilskalna estrādi Mazsalacā

Lai atzīmētu Lībiešu pilskalna atklāšanu pēc rekonstrukcijas, 11.jūnijā Mazsalacā notiks VII Mazpilsētu un lauku koru festivāls - konkurss, kurā šogad piedalīsies 26 kori.

Festivālu, kurā piedalīsies Latvijas jauktie un sieviešu kori, rīko Kultūrizglītības un nemateriālā mantojuma centrs sadarbībā ar Mazsalacas novada Kultūras centru un Mazsalacas novada pašvaldību. Konkurss notiks divās kārtās, pēc kurām noteiks Galvenās balvas ieguvējus, kā arī vēl sešu nomināciju laureātus.

Pasākuma programma:

10.00 - Mazsalacas novada Kultūras centrā notiks konkurss, kurā piedalīsies kori no Saldus, Talsiem, Priekuļiem, Ķekavas, Jelgavas novada, Babītes, Jumpravas, Dobeles, Mazsalacas, Liepupes, Strenčiem, Smiltenes, Kocēniem un Saulkrastiem.

13.00 - Sv. Annas baznīcā klausītājus priecēs garīgās mūzikas koncerts, kurā piedalīsies Swedbank koris un Rīgas Latviešu biedrības kamerkoris "Austrums".

19.00 - Lībiešu pilskalna estrādē notiks konkursa fināls - koncerts "Pa laimīga cilvēka pēdām ejot, gājējs kļūst laimīgs...", kurā piedalīsies 758 dziedātāji un 50 dejotāji no tautas deju ansambļa "Gauja" un deju ansambļa "Ritenītis".

21.00 - festivāla noslēgumā notiks vasarsvētku balle ar grupu "Apvedceļš".

Uz visiem pasākumiem gaidīts jebkurš interesents. Ieejas biļete uz visu vakara pasākumu Ls 1,50, pensionāriem un Kultūras centra pašdarbniekiem - Ls 1,00, bet tiem, kas vēlas ierasties tikai uz balli - Ls 2,50.

Mazpilsētu un lauku koru festivāls - konkurss ir Mazsalacas novada tradīcija, kas šogad pēc vairāku gadu pārtraukuma tiek atjaunota. Iepriekšējie svētki risinājās 2006.gadā. Svētku mērķi šogad ir saistīti ar mazpilsētu un lauku koru kvalitatīvu māksliniecisko attīstību, kā arī koru tradīciju un nacionālās identitātes apzināšanās veicināšanu.

Papildu informācija:

Kristīne Čukure

Mazsalacas novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību praktikante

Tel.: 26615172

E-pasts: cukure.kristine@gmail.com

www.mazsalaca.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 11.05.2024 Sarunu vakars ar Kasparu Znotiņu Tukuma TIC
Aicinām baudīt teātra, dzejas un kino sarunu vakaru Kandavas vīna namā kopā ar Kasparu Znotiņu 10.05.2024 19:00 | Skatīt vairāk
7 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Viesistaba
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23644185sec.