Valmieras Tūrisma informācijas centrs piedāvā plašu suvenīru klāstu

Uzsākot aktīvo tūrisma sezonu, kā arī, lai iepriecinātu draugus, biznesa partnerus un viesus, Valmieras Tūrisma informācijas centrā (TIC) Rīgas ielā 10 apmeklētājiem pieejams paplašināts suvenīru klāsts.

Kā īpašu jaunumu iespējams iegādāties maiznīcas „Liepkalni” gatavotos smilšu mīklas un rudzu rīvmaizes cepumus „Valmiera”. Tos pērkot, kāda no TIC apmeklētājām atzinusi: „Ļoti skaists, elegants un iepriekš neredzēts iepakojums! Tādu suvenīru ir prieks aizvest draugiem, atstājot labu iespaidu par mūsu pilsētu.”

Valmieras TIC piedāvājumā arī tūristu vidū ļoti iecienīts suvenīrs – nelieli porcelāna kausiņi, rotāti ar Valmieras ģerboni. Tāpat atkal iespējams iegādāties fotomagnētus, kuros attēloti Valmieras ievērojamākie apskates objekti. Pieejami arī citi Valmieras pilsētu reprezentējoši suvenīri – dažādas grāmatas un brošūras par Valmieru un tās vēsturi, kas noder, lai radītu priekšstatu par pilsētas profilu. Nopērkamas arī dažāda veida krūzes, pildspalvas, zīmuļi, grāmatzīmes, somu turētāji, vizītkaršu etvijas, atslēgu piekariņi. Eleganta dāvana īpašiem viesiem būs uz galda novietojams stikla pulkstenis vai Valmieras pilsētas sudraba monēta, kuras aversā atveidots Hanzas laika pilsētas zīmogs ar ģerboni, reversā – Sv. Sīmaņa baznīca, pilsdrupu fragments un Hanzas laika kuģa attēls.

Piedāvājumā arī ar rokām darinātas māla krūzītes un dekoratīvie šķīvji, uz kuriem atainotas skaistākās pilsētas ainavas. Tāpat tūristiem un citiem interesentiem Valmieras TIC piedāvā tūrisma kartes un dažādus informatīvos materiālus gan par Valmieru un tās apkārtni, gan arī citiem Latvijas reģioniem. Tie palīdzēs ne tikai ceļojumu plānošanā, bet noderēs arī kā prezentācijas materiāli par savu pilsētu un valsti.

Valmieras TIC darba laiks vasaras sezonā: darba dienās no plkst. 9,00 – 18.00. Sestdienās no plkst. 10.00 – 17.00, savukārt svētdienās no plkst. 10.00 – 15.00. Šāds darba laiks būs līdz 31.augustam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts Madonas novadā Madonas TIC
Muzeji ir brīnišķīga vieta, kur vēsture satiekas ar tagadni un nākotni, kur ir iespēja sabiedrību iepazīstināt ar vēsturi un aicināt novērtēt | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.3664sec.