Jūrmalā tika atvērta ekskluzīvā atpūtas vieta - Havana Club Lounge

No š.g. 2 jūlija Jūrmalā, pludmalē pie Dzintaru koncertzāles, darbojas ekskluzīvās atpūtas vieta - Havana Club Lounge, kura piedāvā atpūtniekiem paaugstināto komfortu un augstvērtīgu servisu.

1. jūlija vakarā notika Havana Club Lounge atklāšanas ballīte, uz kuru bija ieradies daudz sabiedrībā pazīstamu personu. Vakara gaitā pasākuma viesi, malkojot eksotiskus kokteiļus ar Kubas rumu Havana Club, baudīja perfekti siltu vasaras vakaru jūras krastā un plašu izklaides programmu. Ar savu muzikālo priekšnesumu apmeklētājus priecēja grupa Triānas parks, labākais bārmeņu tandēms Latvijā un viens no labākajiem Eiropā – Ivars Rutkovskis un Mārtiņš Rozenvalds – atrādīja savu aizraujošo šovu. Oficiālā vakara programma beidzās ar karstu performanci – uguns un perkusiju šovu Ritmiskā uguns apvienību Pulsa efekts un Fire Spirit izpildījumā, un vērienīgu uguņošanu, bet pati ballīte turpinājās līdz rītausmai.

Havana Club Lounge ir pirmais Latvijā luksusa klases atpūtas komplekss pludmalē. Dienas laikā Havana Club Lounge piedāvā saviem klientiem ekskluzīvu sauļošanas un atpūtas vietu ar pilnu servisu un augstas kvalitātes apkalpošanu bārā, vasarīgus kokteiļus un vieglās uzkodas. Vakaros un brīvdienās – dzīvā mūzika, īpašie pasākumi.

Havana Club Lounge atrodas Jūrmalā, Dzintaru pludmalē (Turaidas ielas galā, Dzintaru koncertzāles pusē), un būs atvērts katru dienu no plkst. 9.00 līdz pēdējam klientam no 2. jūlija līdz vasaras sezonas beigām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 02.06.2024 Iepazīsti Piebalgu "Tava diena Piebalgā!" Cēsu TIC
Piedzīvo gleznaino Piebalgu kā vēl nekad ar "Tava diena Piebalgā" 1.-2. jūnijā! ☀️ Apmeklē 10 Piebalgas uzņēmējus aizraujošā spēlē un dodies | Skatīt vairāk
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 31.05.2024 Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50659204sec.