Festivālā Summer Sound Liepāja 2011 būs Teātra bārs

Vairs tikai nepilnas divas nedēļas atlikušas līdz festivālam Summer Sound Liepāja un tā organizētājiem ir prieks paziņot, ka festivāla programmu turpina papildināt jaunas un interesantas idejas. Festivāla apmeklētājiem būs iespēja novērtēt arī improvizēto Teātra bāru, kurā uz skatuves muzicēs sešas grupas. Grupu dalībnieki ir režisori, dramaturgi, aktieri un citi kino un teātra darbinieki.

Uz Teātra bāra skatuves kāps grupa Mad Ant, Valmieras teātra aktieru ansamblis Burziņš grimētavā, melnā humora ansamblis 7 Dēli, virtuves kabarē apvienība Gapoljeri, Ingus Baušķenieka patronizētā Dodo, kā arī tautā jau popularitāti iemantojusī komēdijroka apvienība Suņa stunda. Bārā būs sastopami arī dīdžeji Ģirts Šolis un Arturs Krūzkops – aktieri, kuri regulāri spēlē Teātra bārā, Rīgā.

Kā jau iepriekš vēstīts, festivāls Summer Sound Liepāja 2011 notiks jau nākamajā nedēļas nogalē – 22. un 23. jūlijā Liepājas pludmalē un parkā. Uz sešām tematiski atšķirīgām skatuvēm muzicēs vairāk nekā 50 ārzemju un pašmāju grupas, solomākslinieki un dīdžeji, tostarp Guano Apes, Kalvins Hariss, Gustavo, Toploader, R.A.P. u.c.

Darbosies arī atrakcijas un sporta spēles dažāda vecuma bērniem un jauniešiem, kā arī bērnu pilsētiņa, kur gādīgu auklīšu uzraudzībā varēs atstāt pašus mazākos festivāla apmeklētājus.

Biļetes var iegādāties visās Biļešu serviss kasēs visā Latvijā. Divu dienu festivāla biļete šobrīd maksā 16 latus, bet divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - 18 latus. ISIC karšu īpašniekiem, kā arī TELE2 un Zelta Zivtiņas klientiem šobrīd spēkā atlaides. Pārdošanā ir arī VIP biļetes – to īpašniekiem būs atsevišķa ieeja festivāla teritorijā, kā arī ieeja VIP teltī Pludmales skatuves tuvumā. VIP biļete maksā 25 latus un VIP biļešu skaits ir ierobežots.

Video koplietošanas vietnē YouTube ir izveidots festivāla kanāls (http://www.youtube.com/user/SummerSoundLiepaja), kurā iespējams apskatīt festivāla mākslinieku iesūtītos video sveicienus un aicinājumus uz festivālu.

Aktuālajai informācijai par festivālu sekojiet līdzi mājas lapā: www.summersound.lv, kā arī sociālajos tīmekļos Draugiem.lv, Twitter un Facebook.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.06541109sec.