Tukuma novada svētki jau klāt

„Uz Tukumu pēc smukuma”, ar šādu saukli šogad tiek ieskandināti Tukuma novada svētki, kuri norisināsies trīs dienu garumā, no 15. jūlija līdz 17. jūlijam, ar dažādiem koncertiem, dejām un izklaides iespējām gan lieliem, gan maziem.

Pirmajā dienā tiks meklēts Tukuma smukums kopā ar Okartes akadēmijas uzvarētāju Samantu Tīnu šovprogrammā „Auga, auga rūžeņa” un grupu „Triānas Parks”.

Otrajā dienā rīts iesāksies viduslaiku noskaņās kopā ar Tukuma muzeju, kur jau no pulksten 10:00 Brīvības laukumā pie Pils torņa darbosies viduslaiku darbnīca un visus priecēs folkloras kopa „Ore” kopā ar amatnieku grupu „Gerdena”. No pulksten 12:00 visiem mākslas mīļotājiem jādodas uz mākslinieku ielu Harmonijas ielā, kur darbosies mākslinieku darbu brīvdabas izstāde-pārdošana un dažādas radošās darbnīcas. Būs iespēja piedalīties keramikas darbu veidošanā, leļļu darināšanā, ādas rotu veidošanā, koka grebšanā, seju apgleznošanā, kā arī fotografēties uz foto fona „Uz Tukumu pēc smukuma”. Tāpat, Pils ielā 15a darbosies „Krāsainais pagalms”, kur tiks demonstrēti dažādi matu sakārtojumi, meikapi un tērpi, kā arī notiks citas atrakcijas.

Visas dienas garumā Brīvības laukumā varēsiet dejot un dziedāt kopā gan ar vietējiem, gan sadraudzību pilsētu māksliniekiem. Ap pulksten 19:00 visi pulcēsies svētku gājienam uz Durbes estrādi, kur notiks deju lielkoncerts „Tukuma raksti” un svētku koncerts kopā ar grupu „Labvēlīgais Tips”, bet pēcāk balle kopā ar grupu „Disko Drostaliņas”. Tāpat arī Brīvības laukumā notiks balle kopā ar Juri Pavlovski. Visas dienas garumā darbosies atrakciju iela „Lec un Minies” un arī deju iela „Dejo pa smuko”.

Trešajā dienā sarosās ģimenes, jo šī ir smukākā diena ģimenei. Jau no paša rīta ap pulksten 9:30 visi pulcēsies velobraucienam „Iepazīsti Tukumu!” pa jaunizveidotajiem velo celiņiem. Pulksten 11:00 Tukuma evaņģēliski luteriskā baznīcā notiks svētku dievkalpojums, kur piedalīsies koris „Vanema”, bet ap pulksten 12:30 turpat pie baznīcas notiks mazuļu ātrrāpošanas sacensības. Savukārt, pie Tukuma ledus halles pulksten 11:00 sāksies „Gardie svētki” – gardumu ēšanas un dzeršanas sacensības, kā arī riteņbraukšanas sacensības bērniem. Savukārt pulksten 14:00 visi aicināti pulcēties uz „Trako nobraucienu”. Tas viss un vēl daudz kas cits Tukuma novada svētkos! Vairāk informācijas www.tukums.lv.

Visi mīļi gaidīti „Uz Tukumu pēc smukuma”!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Park Hotel Latgola
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.34865594sec.