Dzintaros vienuviet ballēsies 3000 Cosmopolitan lasītājās bikini peldkostīmos

23. jūlijā Dzintaru pludmalē jau otro gadu pēc kārtas notiks “Cosmopolitan Bikini Bash” – lielākā peldkostīmu fotosesija vienlaicīgi ar pludmales ballīti. Jau vairāk nekā 3000 Latvijas daiļā dzimuma pārstāves ir pieteikušās bikini peldkostīmos pludmales smiltīs veidot vārdu “Cosmo”. Žurnāla “Cosmopolitan” latviešu izdevuma redakcija cer, ka Latvijai ir visas iespējas labot līdzšinējo Ginesa rekordu, kurš pieder Serbijai - tur “Cosmo” vārdu veidoja 2353 sievietes bikini peldkostīmos.

“Cosmopolitan Bikini Bash” sāksies jau plkst. 12:00. Dienas galvenais notikums būs fotosesija. Tūkstošiem Latvijas daiļā dzimuma pārstāves, tērptas vienādos bikini peldkostīmos, pludmales smiltīs izveidos vārdu “Cosmo”. Izveidotais vārds tiks fotografēts no gaisa. Būs gan speciālā lidmašīna, gan arī augsts pacēlājs. Līdzdalība fotosesijā un arī ballītē ir bez maksas.

Taču fotosesija un iespējamā rekorda uzstādīšana nebūt nav vienīgais, ko piedāvā “Cosmopolitan Bikini Bash”. Meitenes un līdzi atnākušie draugi varēs izklaidēties, baudot dažādu mūziķu priekšnesumus. Uzstāsies tādi mūziķi un grupas kā Laime Pilnīga, Lady`s Sweet, Mario & Vidis feat, Jazzu Live, Triānas Parks, DJ Rudd, Toms Grēviņš. Ballītes īpašais viesis būs house dziedātājs Stewe Edwards, kurš iedziedājis arī klubu hitu World Hold On.

Karstākā vasaras ballīte “Cosmopolitan Bikini Bash” notiks ar alus kokteiļa “D-Light” atbalstu. Pasākuma dalībniecēm “D-Light” sarūpēs īpašo dāvānu - ekskluzīvos Bikini Bash peldkostīmus, tādējādi nodrošinot, ka visas dalībnieces fotosesijas laikā būs vienādi ģērbtas. Alus kokteilis “D-Light” būs arī kā galvenais atspirdzinājuma avots pasākuma dalībniekiem.

“Cosmopolitan Bikini Bash” ietvaros notiks arī citi pasākumi sadarbībā ar žurnāla “Cosmopolitan” reklāmas partneriem, tai skaitā “Avon”, kā arī zobārstniecības klīniku Sirowa Rīga, kura sadarbībā ar fotostudiju “Imagine” un “Max Factor” oficiālo grima mākslinieci Latvijā Danu Dombrovsku meklēs skaistākā un apburošākā smaida īpašniekus, Dzintaru pludmalē organizējot vēl vienu radošu un atraktīvu fotosesiju, kuras uzvarētājs tiks noskaidrots pēcāk balsojumā www.draugiem.lv/sirowaclinic.

Lai ērtāk nokļūtu uz un no Dzintariem, A/s “Pasažieru vilciens” uz pasākumu "Cosmopolitan Bikini Bash" ir norīkojis 23.jūlijā papildus elektrovilcienus, turklāt nosaucot tos kā “Cosmopolitan Bikini Bash”. No Rīgas šis reiss aties plkst.11:08 un Dzintaros pienāks plkst.11:35, bet vakārā no Dubultiem aties plkst.19:09, pieturot arī Dzintaros plkst.19:14. Tostarp, ņemot vērā labvēlīgo laika prognozi, sestdien. 23.jūlijā, kursēs papildus vilcieni, kas no Rīgas aties plkst. 13:15, 15:09 un plkst.17:39 un no Dubultiem aties plkst. 12:18, 14:14, 16:04.

“Cosmopolitan Bikini Bash” notiks vienā dienā ar referendumu par Saeimas atlaišanu un pasākuma rīkotāji uzskata, ka lielās politikas norises tam netraucēs, gluži pretēji, “Cosmopolitan Bikini Bash” būs jo vērtīgāka tām daudzajām Latvijas jaunajām sievietēm, kuras vēlas palikt uzticīgas saviem ideāliem - būt brīvas, jautras, drošas, bezbailīgas un, protams arī sievišķīgas. “Cosmopolitan Bikini Bash” notiks arī vienlaicīgi ar konkursa “Jaunais Vilnis” sākumu, tādējādi piesaistot gan atpūtnieku, gan arī mediju papildus uzmanību.

Pirmā “Cosmopolitan Bikini Bash” ballīte Latvijā notika 2010. gadā. Tolaik tika likti pamati tam, lai Latvijas sievietes citu gadu pārspētu pasaules rekordu, kā arī panāktu, ka Latvijas meiteņu ilgi gaidītais pasākums iegūtu ikgadējas ballītes statusu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
Latvija
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46589708sec.