Pirmais «Baltic Club Music Festival 2011» notiks Valmierā

Augusta otrā nedēļas nogale Baltijas klubu kultūras vēsturē ieies ar zīmīgu notikumu - 12.augustā un 13.augustā ar "FlyZone Energy" gādību Valmierā notiks starptautiska mēroga deju mūzikas festivāls "BALTIC CLUB MUSIC FESTIVAL 2011"! Tas būs pirmais šāda koncepta pasākums Baltijā un paredzams, ka tas kļūs par ilggadēju notikumu.
Festivāls risināsies divas dienas un tā teritorijā atradīsies sešas skatuves, kā arī apsargāta telšu pilsēta. Visa centrā būs galvenā skatuve un trīs Baltijas klubu deju teltis, kas pasākuma ietvaros savā starpā cīnīsies par galveno balvu - 1000 EUR un kausu. Kopējais balvu fons - 2000 EUR! Uzvarētāju noteiks apmeklētāju balsojums. Visi trīs Baltijas klubi prezentēs sevi kā savas valsts naktsdzīves sastāvdaļu un savas valsts klubu kultūru kopumā. Igauniju pārstāvēs Pērnavas klubs "Sunset", Lietuvu - klubs "Shtab", kas atrodas Kauņā, bet Latviju naktsklubs "FlyZone".
Paralēli galvenais skatuvei un trim Baltijas klubu deju teltīm, festivālā viesosies arī putu ballīšu līderis Latvijā - "Foam Kingdom 2011", kas sev līdzi atvedīs vairākas tonnas putu. Sava skatuve būs arī populārākajai komerciālajai radiostacijai Latvijā - "European Hit Radio", kas ir galvenais šī pasākuma informators.
Festivālā piedalīsies dīdžeji no visām trim Baltijas valstīm - Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī no Krievijas, Somijas un ASV. Dalību pasākumā jau ir apstiprinājuši: Dallas Superstars un Sergei Shkuroff (Somija), DJ Cosmonaut (Krievija), Supaphly (ASV), Andy Lau un Virus J (Lietuva), Igaunijas populārākais dīdžejs Kolzar un viņa kolēģi - DeeJay A.A.V., DJ Meri no Rulers Of The Deep, Lang & Yep, Kristjan Hirmo, un [Ex] da Bass (Latvija). Mākslinieku saraksts turpina papildināties.
Pasākuma ietvaros notiks arī Baltijas tuninga auto klubu salidojums un "Park & Party", ko piedāvās "Partybus.lv" komanda! Salidojumā piedalīsies Latvijas skaistāko un labāk pārbūvēto tuninga auto īpašnieki, kā arī ciemos ieradīsies vairāki kolorīti viesi no Igaunijas un Lietuvas! Sestdien, 13.augustā, tiek plānots arī parādes brauciens Valmieras ielās.
Uzmanību! Otrdien 26.jūlijā portālā perkamkopa.lv notiks akcija, kuras ietvaros biļetes būs iegūstamas par īpašu cenu - Ls 3,95, bet sākot ar trešdienu - 1000 biļetes par Ls 5 varēs iegādāties festivāla oficiālajā mājas lapā - www.cmf.lv. Standarta ieejas biļetes cena abām festivāla dienām - Ls 8. Biļetes Valmierā nopērkamas salonā / frizētavā "Merlin" , kā arī naktsklubā "FlyZone". Cēsīs tās var nopirkt picērijā "Vendene".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.33689213sec.