Divi LVM tūrisma centri saņem Zaļo sertifikātu

Latvijas tūrisma mītņu nacionālo eko-sertifikātu - īpašu vides kvalitātes zīmi par racionālu un videi draudzīgu saimniekošanu no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas ir saņēmuši divi AS „Latvijas valsts meži” (LVM) tūrisma un rekreācijas centri - „Ezernieki” Lubānas novadā un „Spāre” Talsu novadā.

„Zaļais sertifikāts” ir vides kvalitātes zīme tūrisma mītnēm, kurās tiek saudzēta vide un ainava, racionāli izmantoti ūdens un enerģijas resursi, organizēta videi draudzīga atkritumu savākšana un apsaimniekošana, tūristiem piedāvātas videi draudzīgas aktivitātes, veselīga vietējā ražojuma pārtika un pilnvērtīga informācija par vietējiem dabas, kultūras un vēstures objektiem.

Roberts Strīpnieks, LVM valdes priekšsēdētājs, atzīst: „Esam patiešām lepni - Zaļais sertifikāts apliecina, ka savā apsaimniekošanā esošajos tūrisma centros darbojamies videi draudzīgi un ilgtspējīgi. Mūsdienās sabiedrība patiešām novērtē zaļās atpūtas iespējas, tādēļ sertifikātu saņemšana ļoti nozīmīgs sasniegums, kas dod papildu iespējas tūrisma centru mārketingam. Sertifikāts vienlaikus ir papildu atbildība, taču uzņēmuma vārdā varu droši apgalvot, ka arī turpmāk savos tūrisma centros saimniekosim videi draudzīgi un saudzējot dabas resursus.”

Atpūtas un tūrisma centrs „Ezernieki” un „Spāre” piedāvā dažādas iespējas aktīvai atpūtai. „Ezerniekos” iekārtota apgaismota vieta telšu pilsētiņai, futbola, basketbola un volejbola laukumi, peldvietas, te iespējams rīkot sporta spēles, bet „Spāres” apkārtnē izveidoti veloceliņi.

LVM, veidojot uzņēmuma sociālās atbildības programmu, par vienu no tās stūrakmeņiem ir likusi mērķi veicināt rekreācijas iespējas mežā, ieguldot darbu un līdzekļus sabiedrībai nozīmīgu atpūtas, kultūras, vēstures un vides objektu uzturēšanā un attīstībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 17.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 299 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20607209sec.