Rīgas TIC Rātslaukumā var rezervēt viesnīcu un iegādāties Lux Express biļetes

Augustā Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) ir papildinājis Rīgas Tūrisma informācijas centra (Rīgas TIC) Rātslaukumā pakalpojumu klāstu ar iespēju rezervēt viesnīcu numurus Baltijas valstīs un iegādāties Lux Express biļetes braucieniem no Rīgas uz Baltijas valstīm, Krieviju un atsevišķām Eiropas Savienības valstīm.

"Pieaugot tūristu plūsmai Rīgā, arī TIC pieaug apmeklētāju skaits, kuriem nepieciešams palīdzēt atrast naktsmītni vienai vai vairākām naktīm. Tagad to varam nodrošināt ātrāk un ērtāk. Iepriekš nācās apzvanīt vairākas viesnīcas, meklējot pieejamus numurus un cerēt, ka telefoniski pieteiktais numurs vēl būs brīvs, kad viesis nonāks viesnīcā. Novērojot tendenci, ka tūristi vēlas apmeklēt arī kaimiņvalstis, TIC ir iespēja iegādāties starptautisko autobusu biļetes. Tūrisma informācijas centrs kļūst modernāks ar plašāku pakalpojumu klāstu, kurā iegūt visu nepieciešamo pilnvērtīgai atpūtai Rīgā un citās Latvijas pilsētās,“ piebilst Sabīne Markus, Rīgas Tūrisma informācijas centru vadītāja.

Rīgas TIC Rātslaukumā tiek izmantota Baltic Travel Group nodrošinātā viesnīcu numuru rezervācijas sistēma, kas jau vairāk nekā gadu ir pieejama arī Rīgas tūrisma portālā www.liveriga.com. Tajā pieejamas ap 400 viesnīcas, hosteļi, apartamenti un viesu mājas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Jūlijā Rīgas TIC Rātslaukumā tika ieviesta iespēja iegādāties Biļešu Serviss biļetes un biļetes ekskursijām uz Siguldu, Jūrmalu un Rundāles pili. Rīgas TIC Rātslaukumā var iegādāties Okarte, Zelta zivtiņa, Amigo un BiFri mobilo sakaru sākuma komplektus un papildināšanas kartes, arī pastmarkas un turpat uz vietas tās izmantot, nosūtot pastkartes.

Piedāvājumā pieejami arī LIVE RĪGA suvenīri, grāmatas par Rīgu, ceļveži, kartes, pastkartes, biļetes ekskursijām pa Rīgu ar autobusu un gida pavadībā. Rīgas TIC Rātslaukumā var iegādāties arī “Riga Card”, kuras cenā iekļauta sabiedriskā transporta lietošana, informatīvais ceļvedis “Riga in Your Pocket” un dažādi tūrisma pakalpojumi ar atlaidēm.

Informācija par Rīgas pilsētas tūrisma piedāvājumu tiek sniegta trīs Rīgas TIC - Rātslaukumā, Līvu laukumā un Rīgas Starptautiskajā autoostā. Visos ir pieejamas konsultācijas un informatīvie materiāli. Maksas pakalpojumi ir pieejami tikai Rīgas TIC Rātslaukumā.

Rīgas TIC strādā septiņas dienas nedēļā, arī svētku dienās. Rīgas TIC Rātslaukumā aktīvajā tūrisma sezonā (maijs – septembris) ir atvērts no plkst. 9.00 līdz 19.00, nesezonā (oktobris – aprīlis) no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Par Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%.RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu „Labi rīdziniekam - labi tūristam.“

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Tukuma novadā Tukuma TIC
Eiropas Muzeju nakts ietvaros arī Tukuma pusē aicinām baudīt izstādes, muzikālus priekšnesumus, kā arī arī gūt jaunus atklājumus, darbojoties | Skatīt vairāk
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Biznesa augstskola Turība
,


Ventspils TIC
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48818398sec.