Ēģipte – viens no šosezon pieprasītākajiem tūrisma galamērķiem

Sākoties ziemas sezonai, Novatours, viens no vadošajiem tūroperatoriem Latvijā, ir uzsācis čārterlidojumus uz visu laiku iecienītāko tūristu galamērķi – Ēģipti. Novatours iepriekšpārdošanas rezultāti ir veiksmīgi, un interese par Hurgadu un Šarm El Šeihu turpina pieaugt.

Līdz ar gada tumšākā un aukstākā gadalaika tuvošanos, vispopulārākā ziemas kūrortu valsts Ēģipte aicina saules un nesteidzīgas atpūtas cienītājus. Viesmīlības biznesā strādājošie ar nepacietību gaida tūristus un ir apņēmības pilni nodrošināt ceļotājiem kvalitatīvu atpūtu. Turklāt Ēģiptei joprojām sāncenšu nav, jo citu valstu kūrorti nespēj nodrošināt tik izdevīgu cenas un kvalitātes kombināciju.

„Kopš vasaras vidus, kad uzsākām ceļojumu pārdošanu, interese arvien palielinās. To pierāda arī rezultāti – iepriekšpārdošanā iegādāti 25% ceļojumu uz Ēģipti, kas par 5% pārsniedz plānoto. Šobrīd sekojam līdzi rezervāciju aktivitātei un prognozējam pieprasījuma pieaugumu uz mūsu piedāvātajiem galamērķiem,” stāsta Leonīds Močeņovs, Novatours direktors. „Situāciju Ēģiptē var raksturot kā stabilu un piemērotu ceļošanai, turklāt nav pamata nekādām bažām, jo īpaši tādās tūristu iecienītās vietās kā Šarm El Šeiha un Hurgada. Tūrisma braucieni no Lietuvas, Krievijas un vairākām Eiropas valstīm notika arī vasaras sezonā, un šī gada laikā jau miljoniem tūristu ir paviesojušies Ēģiptē. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu drošību un labsajūtu, tāpēc mums ir svarīgi, lai mājupceļā visi dotos ar pozitīvām emocijām.”

Pirmie tūristi no Latvijas turp devās jau 15.oktobrī. Savukārt dienvidu kaimiņiem, Lietuvas Novatours, vasarā organizētajiem lidojumiem uz Hurgadu visi reisi bija pilni. Arī Lietuvā ziemas sezonas iepriekšpārdošana, kas ilga no jūlija līdz septembrim, bija veiksmīga – Ēģipte kļuva par pieprasītāko galamērķi šosezon. Ceļojumus uz Ēģipti izvēlējās divas reizes biežāk nekā pērn tajā pašā periodā.

Ēģiptē septembrī norisinājās prestižā Apvienoto Nāciju Tūrisma organizācijas Pasaules tūrisma diena kā vēl viens apliecinājums tam, ka tūrisms šajā valstī ir pilnībā atguvies. „Tūrisms ir viens no pašiem svarīgākajiem sektoriem mūsu valstī – 2010.gadā tas veidoja 12% iekšzemes kopprodukta, kā arī nodarbina katru septīto strādājošo. Pasaules tūrisma diena ir lieliska iespēja dziļākas izpratnes veidošanai par tūrismu kā vitāli svarīgu ekonomikas sektoru un nozīmīgu elementu labklājības veicināšanā visā pasaulē un, jo īpaši, Ēģiptē,” tūrisma dienā uzsvēra Mounir Fakhri Abdel-Nour, Ēģiptes tūrisma ministrs.

Novatours, dibināts Lietuvā 1999.gadā, ir lielākais tūroperators Baltijas valstīs un populārākais Latvijā, kam Latvijas tirgū ir 10 gadu pieredze. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. Novatours garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem. Šobrīd Novatours uzņēmumu grupa no Viļņas, Rīgas un Tallinas organizē vairāk nekā 1,7 tūkstošus lidojumu uz 23 tūrisma galamērķiem.

www.novatours.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46790195sec.