Smiltenes Zilā rudzupuķe «Balttour 2012» atklās daudz interesanta

Smiltenes novada simbols – Zilā rudzupuķe kādās brīvdienās kopā ar ģimeni devās iepazīt, izzināt un izbaudīt Smiltenes novadu. Lai neko nepalaistu garām, visu vērīgi skatījās, uzmanīgi klausījās, pat darbojās līdz un atklāja daudz interesanta. To visu Zilā rudzupuķe jums pastāstīs un parādīs izstāde "Balttour 2012" no 10. līdz 12. februārim Ķīpsalā.

Ikviens "Balttour" apmeklētājs Smiltenes novada stendā varēs saņemt jauno tūrisma avīzi, kurā apkopotas Zilās rudzupuķes ceļojuma ineresantākās pieturvietas un maršruta karte. Turpat dažādi sezonas jaunumi un 2012. gada pasākumu plāns Smiltenes novadā.

Lai izjustu ģimenisku brīvdienu valdzinājumu, Smiltenes novada stendā ikviens varēs baudīt jau pavasara un vasaras mirkļus. Smiltiņš jums palīdzēs uzturēt sportisko garu, ja to nedaudz apmīļosiet!

Smiltenieši aicinās nobaudīt veselīgo un gardo maizīti, kas cepta firsta Līvena ceptuvē, kā arī gardo "Rudzpuķu" tēju, kas audzēta bioloģiskajā saimniecībā "Bābēni". Uzzināsiet interesantas lietas par ārstniecības augu, garšaugu un dārzeņu audzēšanu, augu apstrādi, tēju gatavošanu un to izmantošanu ikdienas vajadzībām.

Mazie izstādes apmeklētāji varēs apmīļot Kalbaku trusīšus un kopā ar Raibo dzeni no atpūtas un sporta kompleksa "Trīssaliņas" pagatavot putnu būrīšus pavasarī atlidojušajiem putniem.

Interesenti varēs piemērīt vecos zābaciņus, kas tālu ceļu mērojuši no Matuļu dabas takām vai iebrist ziedošā rudzupuķu pļavā, nofotografēties ar rudzupuķēm un iespējams, pat pārvērsties par tām. Savukārt Barona Bundula kundze ar vienu no savām meitām cienās ar vīnu, našķiem un pastāstīs par Mēru muižu, nākotnes plāniem un teātra spēlēšanu. Ezerleju saimnieki stāstīs par saviem mini zoo dārza iemītniekiem, kā arī par Latvijā ražotu kosmētiku no dabīgām izejvielām.

Un tas vēl nav viss..... Dodies ceļā ar ģimeni, jo Smiltenes novads ir vieta ģimeniskām brīvdienām!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 19.05.2024 Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 18.05.2024 Kalnābraukšanas sacensības Ērgļos Madonas TIC
"Auto Traks" - trakākais vasaras pasākums gan pašiem braucējiem, gan skatītājiem. Notikums ar ilgstošu vēsturi un tradīcijām - 18. maijā Madonas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81704593sec.