Kāzu tērpi un oriģinālas idejas kāzām no 13. līdz 15. aprīlim Ķīpsalā!

Līgavas un līgavaiņi, jaunā pāra vedēji, vecāki, draugi un ikviens, kas vēl tikai sapņo par savām kāzām, ir aicināti uz Ķīpsalu, kur no 13. līdz 15. aprīlim izstādes "Intertextil Balticum 2012" Kāzu salonā varēs atrast visu nepieciešamo tik svarīgajam dzīves notikumam – kāzu kleitas, plīvurus, aksesuārus, floristu meistardarbus, fotogrāfus un daudz ko citu.

Lai gatavošanās kāzām nepārvērstos par stresainu distanču maratonu pa dažādiem veikaliem, saloniem un kāzu aģentūrām, "Intertextil Balticum 2012" Kāzu salonā varēs vienuviet apskatīt vadošo Latvijas kāzu tērpu salonu un kāzu pakalpojumu sniedzēju jaunās sezonas piedāvājumu.

Kāzu salonā varēs izvēlēties tērpus un aksesuārus, saņemt konsultācijas un padomus, kā arī jau praktiskus risinājumus kāzu rīkošanai. Šeit varēs salīdzināt kāzu salonu piedāvāto tērpu stilu, izvēlēties sev piemērotāko, kā arī sarunāt tikšanos salona apmeklējumam. Turklāt katrs Kāzu salona dalībnieks piedāvās īpašas cenas un speciālas atlaides savām precēm!

Krāšņas kāzu kleitas

Dizaineru veidoto kāzu tērpu vidū sev piemērotu atradīs gan romantiķi, gan klasisko vērtību piekritēji, gan ekstravaganti jaunie pāri. Izstādē varēs novērtēt modes mākslinieces Ievas Janelsiņas mākslinieciski radošo kāzu kleitu kolekciju, kāzu modes studijas "Ingrīda" Latvijā ražotās kleitas, kāzu salona "Jūlija" piedāvātās "Maggie Sottero", "San Patrick", "Complice Stalo Theadorou" zīmolu kleitas, aksesuārus, uzvalkus un smokingus no augstās modes kolekcijām. Savukārt izmeklētās franču modes mirdzuma kārotājiem kāzu salons "Myosotis" piedāvās tērpu kolekcijas no Francijas. Izstādē piedalīsies arī tērpu saloni "Bonni", "Lilita", "Ingrīda", "Beautiful day", "Timils" un citi.

Kāzu foto un video

Lai atmiņas par īpašo svētku dienu un spilgtākie mirkļi priecētu pašus, draugus un radus arī pēc kāzām, izstādē savus pakalpojumus piedāvās pieredzējuši kāzu videooperatori un fotogrāfi.

Pārvērst šo aizkustinošo prieka pilno mirkli par mūžību izstādē aicinās fotogrāfi Vladislavs Žarovs un Vadims Siščikovs no SIA "SOLO-F", kā arī pilna servisa kāzu filmu studija "Baltic Wedding".

Kāzu ielūgumi

Pirmais solis, lai paziņotu pasaulei par īpašo notikumu, ir kāzu ielūgumi, ko "Intertextil Balticum 2012" Kāzu salonā varēs ne tikai apskatīt, bet arī izveidot.

"Aicināsim izstādes apmeklētājus, sadarbojoties roku rokā, pārvērst fantāzijas un idejas realitātē, lai ielūguma saņēmējiem tas būtu ne tikai ielūgums, bet arī brīnišķīga dāvana un mīlestības simbols," aktivitātes atklāj kāzu salona "Petite Roberta" pārstāve, kas izstādē prezentēs jaunu kāzu ielūgumu kolekciju.

Arī "Puse PLUS" izstādēs piedāvās dažnedažādus kāzu ielūgumus un apsveikumus, galda kartes, dāvanu kārbiņas, maisiņus un kāzu diplomus.

Floristu meistardarbi

Katra floristikas kompozīcija ir unikāla un neatkārtojama, bet profesionāļa veidota kompozīcija ir īsts šedevrs! Izstādes dalībnieki prezentēs savu interpretāciju par līgavas pušķiem un apsveikuma kompozīcijām un pasākumu vietas noformējumu ar ziediem.

Floristikas māksliniece Vēsma Mēnese prezentēs jaunākās idejas –pilnīgi unikālas un neredzētas rotas no dabas materiāliem, līgavas pušķus un kāzu dekorus, kas veidoti no auduma un citiem materiāliem.

Kāzu tērpu modes skates

Katras modes skates saviļņojošākais brīdis ir tad, kad uz skatuves tiek prezentēts skates autora lielākais meistardarbs – kāzu kleita. 15. aprīlī no plkst. 13.00 – 14.00 Ķīpsalā uz lielās skatuves notiks trīs skates, ko piedāvās salons "Jūlija", modes māksliniece Ievas Janelsiņa un kāzu modes studija "Ingrīda". 15. aprīlī visas dienas garumā izstādes apmeklētāji varēs saņemt kāzu make-up konsultācijas – krāsu izvēlē un uzklāšanas tehnikā.

Vairāk par izstādi "Intertextil Balticum 2012" un Kāzu salonu ekspozīciju mājaslapā: www.bt1.lv/intertextil

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,


Liepupes muiža
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46103191sec.