Jūrmala atklāj savu karsto, saulaino sezonu ar 1.maiju!

Sākoties vasaras tūrisma sezonai, Jūrmala, pilsēta uz viļņa, piedāvā jaunumus Latvijas iedzīvotājam un pilsētas viesim.

Kuģītis atsāk sezonu!

Ar pirmajiem maija datumiem no Rīgas uz Jūrmalu sāks kursēt kuģītis „New Wave”, kas katru dienu plkst.11.00 atiet no piestātnes pie Lielā Kristapa skulptūras, un kas dodās jaukā izbraucienā ar skaistiem Rīgas ostu un Jūrmalas piekrastes skatiem un piestāj pašā Jūrmalas sirdī – Majoros.

Velo sezona rit pilnā sparā!

Jau maija sākumā Jūrmalas viesnīcas un velo punkti, kā arī Baltic Bike velonomas punkti strādās aktīvā režīmā. Ikviens aktīvas atpūtas un veselīgā dzīvesveida piekritējs var izmantot marķētos veloceliņus, kuri izveidoti pa visu Jūrmalas teritoriju un ceļojumā ar riteni ir iespēja ne vien apskatīt pilsētas centru, bet arī Ķemeru teritoriju – izstaigāt dabas takas, apmeklēt sērūdeņraža avotiņu „Kirzaciņu”, doties uz Slokas ezera skatu torni un nodoties dabas vērošanai. Bet jau 19.maijā noritēs pirmais nopietnais velo sporta cienītāju pasākums. Alpha Baltic organizētajam „SMScredit.lv velomaratonam”, kas sestdienā notiks Jūrmalā ģimenes un profesionālajā klasē.

Jūrmala piedalās Baltijas ceļojumu maratonā ar 1.maiju!

Jūrmala, kā 2010.gadā izcilākais Eiropas tūrisma galamērķis „Ūdens tūrisma” kategorijā Latvijā pēc Eiropas Komisijas atzinuma, šogad piedalās Baltijas Ceļojumu maratonā, kas aktīvi tiek uzsākts 1.maijā, kur ikviens Latvijas iedzīvotājs piedaloties varēs saņemt dažādas tūrisma atlaides Jūrmalas kūrortpilsētā.

Uzsākot Baltijas ceļojumu maratonu sezonu, Jūrmalas pilsētas dome un Jūrmalas tūrisma uzņēmumi ir parūpējušies par maziem pārsteigumiem. Jūrmalas pilsētas muzeja apmeklējums ikvienam Baltijas Ceļojumu maratona dalībniekam būs par brīvu! Maijā un jūnijā līdz ar pasākumu afišu, ikviens bez maksas Jūrmalas tūrisma informācijas centrā varēs saņemt atlaižu kuponus dažādu Jūrmalas uzņēmumu pakalpojumiem – sanatorijā „Belorusija” baseina apmeklējumam, viesnīcā „SPA Hotel Pegasa pils” SPA pakalpojumiem, picērijā „PizzaPasta” atlaidi visiem picērijas izstrādājumiem, kūrortviesnīcā „Hotel Jūrmala SPA” īpašajiem kokteiļiem, kafejnīcā „Kūriņš”- atspirdzinošajam dzērienam „Piebalgas kvass”. Papildus tam, Jūrmala, piem., viesnīca „Baltic Beach Hotel”, „Hotel Jurmala SPA”, „Boutique Hotel & Restaurant MaMa” un citi uzņēmumi piedāvā īpašas cenas nakšņošanas, SPA pakalpojumiem.

Jūrmalas muzejam 50!

Jūrmalas pilsētas muzejam šogad aprit 50.gadi, kur, par godu šai jubilejai, 2012.gada 3.maijā tiks atklātas četras jaunas izstādes - muzeja vēstures izstāde „Satikšanās muzejā", mākslas izstāde „Muzeja pirmsākumi. Mārtiņa Pormaņa mākslas kolekcija. 16. - 20. gadsimts", mūsdienu mākslas izstāde no muzeja krājuma „Savējie" un fotoizstāde „Mans muzejs Jūrmalā".

Ceļotāju diena Ķemeros 5.maijā!

2012.gada 5. maijā Dabas aizsardzības pārvaldes Pierīgas reģionālā administrācija sadarbībā ar Ķemeru nacionālā parka reģiona uzņēmējiem un Jūrmalas pilsētas dome rīko Ķemeru Nacionālā Parka Ceļotāju dienu! Ekskursijas laikā tiks apmeklētas Ķemeru sērūdeņu un dūņu vietas, būs konkursi, veloceļojums pa Ķemeriem – Zaļo kāpu – Antiņciemu ar pikniku pie ugunskura, radošās darbnīcas, āra uzdevumu trasīte, dabas skolas ūdens nodarbības un daudzas citas aktivitātes.

Jūrmalas kūrorta vasaras kultūras sezona tiks atklāta 26.maijā!

26.maijā ikvienu Jūrmala aicina uz Jūrmalas kūrorta vasaras sezonas atklāšanas svētkiem. Krāšņā gājienā no Jūrmalas pilsētas domes līdz pat Dzintaru koncertzālei piedalīsies visi - Jūrmalas domes vadība, Jūrmalas uzņēmumi: viesnīcas, rehabilitācijas centri, velo nomas punkti, pilsētas pakalpojumu centri u.c. Būs iespēja vērot daudzveidīgus un krāšņus priekšnesumus. Uz skatuves pie Dzintaru koncertzāles Jums spēlēs Latvijas populārās mūzikas grupas, bet vakarā paredzēts īpašs kūrorta vasaras sezonas noslēguma koncerts. Un, protams, svētku uguņošana!

Dzintaru koncertzāle atklāj sezonu 1.jūnijā!

2012. gada 1. jūnijā pl. 19:00 Dzintaru koncertzālē koncertēs un jaunu vasaras sezonu atklās „The Nordic Symphony Orchestra" ar šarmanto Anu Tali pie diriģenta pults. Anu Tali, kopā ar dvīņumāsu Kadri Tali četrpadsmit gadu laikā ir izveidojušas unikālu apvienību „The Nordic Symphony Orchestra" - daļēji igauņu un daļēji somu vienību, kas abas kaimiņvalstis saistīja ciešākām saitēm. Tā sākotnējais nosaukums bija Igauņu-Somu simfoniskais orķestris. Orķestris ir dibināts 1997. gadā, ar mērķi veicināt kultūras sakarus starp Igauniju un Somiju un, lai apvienotu mūziķus no visas pasaules. Šobrīd „The Nordic Symphony Orchestra" sastāvā ir piecpadsmit valstu biedri, kopā apvienojot mūziķus no pasaules vadošajiem orķestriem. 2007. gada rudenī orķestris piedzīvoja savu pirmo Eiropas koncerttūri Berlīnē un Minhenē.

Savu jauno koncerttūri 2012. gadā „The Nordic Symphony Orchestra" sāks ar koncertu Baltijas jūras krastā - Dzintaru koncertzālē.

Līvu akvaparks atklāj vasaras sezonu!

Un jau 2.jūnijā Jūrmala aicinās ģimenes ar bērniem uz „Līvu” akvaparka vasaras sezonas atklāšanu, ar dažādām ūdens atrakcijām, strūklakām un daudz saules!

Laipni lūdzam uz saulaino Jūrmalu!

Informācija par pasākumiem un īpašiem piedāvājumiem ir atrodama www.tourism.jurmala.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 16.05.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50172997sec.