Sveikta pirmās Valmieras kultūras kartes ieguvēja

15.maijā tika sveikta pirmās Valmieras kultūras kartes ieguvēja - valmieriete Pārsla Ukše.

Par motivāciju iegūt savā īpašumā karti, stāsta tās īpašniece P.Ukše: „Tā kā aprīļa mēnesī Valmierā bija mākslas un kultūras mēnesis, zīmodziņus savākt bija ļoti viegli - daudzviet Valmierā notika dažādi pasākumi. Ideju par Valmieras kultūras karti atbalstu un priecājos, ja kultūras kartes īpašniekiem būs vēl kādas papildus iespējas, ne tikai finansiāls ieguvums tiem, kas kultūras pasākumu apmeklē bieži.”

P.Ukše stāsta, ka Valmieras kultūras pasākumu daudzveidība esot pietiekama, lai ikviens varētu atrast sev ko tīkamu. Pašai Pārslai patīk apmeklēt koncertus, kā arī mākslas darbu izstādes, taču labprāt tiek apmeklēti arī sporta pasākumi, piemēram, Valsts prezidenta balvas izcīņa. „Apmeklējot pasākumus, rodas labas sajūtas. Šāda veida atpūta man ir kā ģimenes ārsta apmeklējums,”  joko P.Uksē. Savējiem savējie jāatbalsta, apgalvo pirmā Valmieras kultūras kartes īpašniece.

Jau ziņots, ka Valmieras Kultūras karte tās īpašniekam sniedz iespēju par izdevīgāku cenu apmeklēt pasākumus septiņās Valmieras kultūras iestādēs, saņemot atlaides no 15% līdz pat 50% apmērā. Uzrādot kultūras karti, atlaides varēs saņemt apmeklējot pasākumus Valmieras Kultūras centrā, Valmieras Drāmas teātrī, Valmieras muzejā, mākslas „Galerijā Laipa”, Džeza klubā- restorānā „Parks”, kinoteātrī „Gaisma” un Dikļu pilī. Kartes sadarbības partneri ir arī Valmieras integrētā bibliotēka un Valmieras Valsts ģimnāzijas galerija „Leduspagrabs”.

Lai saņemtu Valmieras kultūras karti, neierobežotā laika periodā jāapmeklē vismaz piecas no septiņām kultūras iestādēm. Iegādājoties uz pasākumu biļeti, jālūdz kasierim uzspiest zīmodziņu Valmieras kultūras kartes brošūrā īpaši šim mērķim paredzētā vietā. Brošūru iespējams saņemt kādā no iepriekš nosauktajām kultūras iestādēm, arī Valmieras Tūrisma informācijas centrā un Apmeklētāju pieņemšanas centrā Valmieras pilsētas pašvaldībā (Lāčplēša ielā 2).

Kad aizpildītas vismaz piecas no septiņām zīmogiem paredzētajām vietām, brošūra jānogādā Valmieras Tūrisma informācijas centrā ( Rīgas ielā 10) , kur to varēs apmainīt pret Valmieras kultūras karti. Karte tiks izsniegta bez maksas, tā būs personalizēta – uz tās būs redzams īpašnieka vārds un uzvārds un tā darbosies uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Kartes tiks reģistrētas elektroniskā sistēmā.

Valmieras kultūras karti savā īpašumā var iegūt ikviens- gan valmierieši, gan citu pilsētu iedzīvotāji, kas iemīļojuši Valmieras kultūras piedāvājumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18205404sec.