Jahtklubā "Auda" pulcēsies jaunie burātāji no Latvijas un Igaunijas

Sestdien, 30.jūnijā, jahtklubā "Auda" tiks organizēts projekta "Young Sailors" noslēguma pasākums. Pasākuma dienā jaunie, profesionālie burātāji no Latvijas un Igaunijas rādīs savas apgūtās prasmes un zināšanas paraugdemonstrējumu regatē, savukārt pasākuma lielie un mazie viesi, paralēli paraugdemonstrējumu regates vērošanai, tiks aicināti piedalīties dažādās aizraujošās atrakcijās.  Ikviens interesents ir mīļi gaidīts 30.jūnijā jahtklubā "Auda", kur raiba pasākumu sērija noslēgs projektu "Young Sailors".

Jau plkst. 11:00 viesi un jaunie burātāji ir aicināti pulcēties jahtkluba "Auda" teritorijā, lai kopīgi atklātu projekta noslēguma pasākumu. Noslēdzoties atklāšanas ceremonijai, mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs unikāla iespēja piedalīties 1 stundas garā izbraucienā ar "Optimist" klases jahtām. Savukārt pēc tā izbrauciena dalībniekus nomainīs jau profesionāli sportisti, lai parādītu savu prasmi paraugdemonstrējumu regatē. 

Paraugdemonstrējumu regate notiks 2 posmos. Plkst. 13:00 sāksies individuālais izslēgšanas brauciens, no kura 5 labākie Igaunijas un 5 labākie Latvijas sportisti plkst. 15:30 stāsies uz starta līnijas "Team Race" sacensībās, demonstrējot savas prasmes, burājot komandā. Regati būs iespējams daļēji vērot no krasta, kā arī tās laikā būs iespējams klausīties komentētāja stāstīto par notiekošo uz ūdens.

Paralēli paraugdemonstrējumu regatei, jahtkluba "Auda" teritorijā notiks dažādas izklaidējošas aktivitātes – izbrauciens ar gumijas laivām, foto orientēšanās un dažādas aktīvas spēles. Pasākuma laikā darbosies arī "Annels" piepūšamās atrakcijas. Savukārt jahtkluba bārā būs iespējams atskatīties uz projekta laikā paveikto, kas tiks attēlots bildēs un filmā. Pasākumu noslēgs apbalvošanas ceremonija plkst. 18:00 un ritmisks koncerts plkst. 18:45, kurā uzstāsies perkusionistu grupa "Pulsa Efekts". 

Pasākums būs piesātināts ar aizraujošām un interesantām aktivitātēm mazajiem un lielajiem, tāpēc ikviens ir mīļi gaidīts sestdien, 30.jūnijā, jahtklubā "Auda", lai kopīgi varam izbaudīt šo dienu.

Projekta "Young Sailors" mērķis ir veicināt burāšanas attīstību un pārrobežu sadarbību. Lai sasniegtu šo mērķi, 24 mēnešu garumā tika rīkotas dažādas ar burāšanu saistītas aktivitātes jaunajiem burātājiem un treneriem gan Latvijā, gan Igaunijā. Projekta laikā gan treneri, gan jaunie sportisti ir guvuši nenovērtējamas praktiskās iemaņas un teorētiskās zināšanas. Projektu kopīgi īsteno biedrība "Latvijas LASER klases asociācija", biedrība "Latvijas burāšanas federācija", Sāremā Jūras sporta asociācija un Pērnavas jahtklubs. Projekts "Young Sailors" ir guvis atbalstu Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmā. Šī ir viena no pārrobežu sadarbības programmām, kas darbojas Latvijā, un to atbalsta Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 18.05.2024 Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 13.05.2024 Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Ir pienācis atkal lieliskais datums, 12.maijs, kad visā Latvijā notiek "Latvijas karogu brauciens" | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Pica Lulū
,


Liepupes muiža
,


1Travel
,


Burzma
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73447108sec.