Tūroperators GoAdventure izziņo jaunas akcijas sākšanos

Tūroperators GoAdventure izziņo jaunu un vērienīgu akciju sadarbībā ar "MAXIMA Ceļojumi" - no 2012. gada 1. septembra iespējams atpūsties skaisti, viegli un pieejami, pavadot neaizmirstamu nedēļu vai pat ilgāk Turcijā vai Ēģiptē.

Akcijas ietvaros ceļot gribētājiem tiek sniegta iespēja iegādāties ceļojuma kuponus MAXIMA kasēs brauciena rezervācijai, reģistrēt savu kuponu www.goadventure.lv un, piemaksājot starpību, doties ceļojumā.

GoAdventure un "MAXIMA Ceļojumi" sniedz iespēju iegādāties ceļojuma kuponu pasakainam un neaizmirstamam braucienam uz Turciju vai Ēģipti un doties ceļā sev piemērotā laikā, apmetoties individuāli izvēlētā viesnīcā un kūrortā.

Ceļot gribētājiem tiek piedāvāti divu veidu kuponi – par 30.00 Ls vai 50.00 Ls, atlaides summai attiecīgi dubultojoties. Kuponu pēc iegādes izmanto kā 60.00 Ls vai 100.00 Ls atlaidi no izvēlētā galamērķa kopējām izmaksām. Akcija norisinās no 14. augusta visos MAXIMA veikalos.

Izlidošanas datumi: no 01.09.2012. Jāņem vērā, ka ceļojuma rezervācija ir jāveic savlaicīgi, jo vietu skaits katrā reisā ir ierobežots.

GoAdventure piedāvājumā un cenā ietilpst: lidojums ekonomiskajā klasē no Rīgas ar ēdināšanu jau lidojuma laikā, nodrošināts transfērs uz viesnīcu un no viesnīcas, dzīvošana izvēlētajā viesnīcā ar sistēmu "viss iekļauts", iespēja atpūsties kādā no ērtajiem viesnīcas numuriem un laiski baudīt sauli pludmalē vai izzināt valsti, dodoties informatīvās un aizraujošās ekskursijās.

Vairāk informācijas par piedāvājumu un akcijas norisi varat atrast www.goadventure.lv vai MAXIMA veikalos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55697393sec.