Ikviens aicināts uz grāmatas "Māci mani, Degunlāci" prezentāciju

Noslēdzot pasākumu ciklu "Bērnu dienas tirdzniecības centrā Spice", pirmā bērnu grāmatnīca Latvijā "Grāmatu karuselis" sadarbībā ar t/c Spice un galvenajiem pasākuma atbalstītājiem Eco.kid un Zelta Zivtiņa (TELE2) sestdien, 2012. gada 15. septembrī, ielūdz uz bezmaksas pasākumu "Izklaides kokteilis". Pasākuma galvenais notikums būs Degunlāča ciemošanās.

Ikkatrs interesents – liels, vai mazs ir aicināts t/c Spice pie informācijas centra pulksten 15:30 piedalīties brīvmākslinieces Indras Sproģes jaunākās grāmatas "Māci mani, Degunlāci" prezentācijā.

Vecāki un bērni varēs vērot muzikālos priekšnesumus uz skatuves un izdzīvot līdzi jautrajām dziesmiņām par reizināšanu, kā arī noslēgumā baudīt restorāna DominCanes sarūpēto kliņģeri. Projekta autorei Indrai Sproģei atbalstu sniedza un grāmatas tapšanā piedalījās arī vairāki citi mākslinieki un radošas personas. Sestdien viņu vidū būs grupas Prāta vētra ģitārista Jāņa Jubalta meita Helēna un mūziķis Jānis Niedra.

Pasākumā uzstāsies Latviešu tautu deju mazie ziediņi no TDK "Teiksmiņa", iemīļotas dziesmas izdziedās Jelgavas tirkīza zilā zemes kora atvases "TirkizBand", kam sekos arī citi ne mazāk interesanti priekšnesumi. Visas dienas garumā darbosies Douglas meikapa meistarklases un pop-up frizētavas, būs iespēja piedalīties aizraujošā ātrlasīšanas konkursā ar lieliskām balvām no pirmās bērnu grāmatnīcas Latvijā "Grāmatu Karuselis".

Līdz šim jau ir aizvadītas trīs lieliskas, krāšņu notikumu pilnas nedēļas nogales plaši apmeklētajās Pirmās bērnu grāmatnīcas Latvijā "Grāmatu Karuselis" organizētajās Bērnu dienās t/c Spice.  Grāmatu Karuselis saka lielu paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem - grāmatu autoriem, ilustratoriem, izdevniecībām, mūziķiem, dejotājiem, dziedātājiem, gardumu un balvu gādātājiem, konkursu uzvarētājiem un balvu ieguvējiem,  ZZ seriāla varoņiem, jaunajiem modeļiem, mūzikas izdevējiem, pop-up frizētavu meistariem un visiem vārdā nenosauktajiem palīgiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Biznesa augstskola Turība
,


Jūrmalas TIC
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51650906sec.