Ziemas laiks vēju pilsētā Liepājā

Liepāja svētku un ziemas sezonas laikā piedāvā daudz un dažādus pasākumus, sākot ar ziemas gaismas objektiem un beidzot ar Eiropas rallija čempionāta otro posmu. Vairāk par svētku un ziemas sezonas pasākumiem pastāstīja Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Ieva Hmieļevska.

Liepājas reģiona tūrisma biroja vadītāja stāsta: "Ziemassvētku laikā Liepāja ir viena no visskaistāk izgreznotajām Latvijas pilsētām. Šeit atradīsiet piparkūku namiņus, Ziemassvētku tramvaju, Latvijā lielāko adventes vainagu, īpašo svētku egli un eņģeļus. Liepāja pārsteidz ar unikāliem svētku rotājumiem, ko gatavojuši Latvijas mākslinieki." Svētku laikā sev piemērotu pasākumu atradīs katrs un svētku programma tiešām ir plaša un interesanta. Gan ar Ziemassvētku, gan ar Jaunā gada programmu plašāk var iepazīties šeit.

No 18.-20.12.2012 pirmo reizi Liepājā tiks organizēts mākslas tirdziņš "Timbaka Taibaka". Būs iespēja iegādāties gleznas, rotas, apģērbu un daudzas citas interesantas interjera lietas. Kā arī Ziemassvētku dāvanas būs iespējams iegādāties Rožu laukumā - T/C Baata, mākslas un amatniecības izstrādājumu veikalos - salonos.

Ieva Hmieļevska aicina Jauno gadu sagaidīt Liepājā, jo vēlēšanās piepildās Liepājā! Jau tradicionāli Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē notiks Vecgada koncerts, bet Jaunā gada sagaidīšana notiks Rožu laukumā, kur notiks krāšņa uguņošana. Viesnīcas "Līva" restorāns "Upe" gaidīs Gadumijas svinētājus ar gardēžu cienīgiem ēdieniem, dzirkstošu vīnu un nerimstošas mūzikas pulsu. Jaunā gada svinības notiks arī klubos "Pontaine Palace", "Fire Bar" un "Prison Bar", patīkami, ka iegādājoties biļeti, varēs apmeklēt visus trīs pasākumus šajos klubos. Tie, kurus aizrauj spilgti tērpi un krāsainas dekorācijas, var doties sagaidīt Jauno gadu kokteiļbārā "Red Sun Buffet".

Liepājas reģionālais tūrisma informācijas birojs sagatavojis īpašus tūrisma un atpūtas piedāvājumus. No 05.12.2012 līdz 03.02.2013 ikviens var doties ekskursijā "Ziemas gaismas Liepājā". Tā būs naksnīgu piedzīvojumu noskaņu ekskursija ar noslēpumainības un pārsteiguma klātbūtni un pastaigas noslēgumā – karsts dzēriens restorānā "Upe". Piparkūku cepšanas prieku izbaudīt varēs Pāvilostas novada "Ievlejās" no 10.12.2012 līdz 07.01.2013. Apriķu rūķi aicina piedalīties Ziemassvētku gaidīšanā un sola, ka būs Rūķu sarūpētas dāvanas, īpašā spēle skolas istabā, konfekšu saiņošana, darbosies piparkūku darbnīca. Aktīvās atpūtas pasākumus Ziemassvētku garā varēs izbaudīt JURA STAĻĻOS ar jautru izbraucienu kamanās vai pajūgā, kurās par kučieri iespējams sarunāt pašu Ziemassvētku vecīti.

Šīs ziemas sezonā, no 01. līdz 03.02.2013, Liepājā, kura ir ar vissenākajām rallija tradīcijām Latvijā, uzņems FIA Eiropas Rallija Čempionāta 2013. gada sezonas otro posmu. Liepājas apkārtnē norisināsies Rally Liepāja - Ventspils sacensību atklāšana un sportistu parādes brauciens cauri Liepājas centram. Skatītāji varēs apmeklēt arī īpašu Liepājas pilsētas skatu punktu Vecpils krosa trasē. No 25.01. līdz 3.02. 2013. tiek piedāvāta iespēja vizināties ar pilnībā aprīkotu rallija automašīnām profesionāla instruktora, pilota vai stūrmaņa pavadībā slēgtā Ātruma festivāla "Rallijs Kurzeme" sacensību trasē.

Kā paši liepājnieki saka- Ziemassvētku laikā un vēl ilgi pēc tiem Liepāja ir romantiskākā un visskaistāk greznotā Latvijas pilsēta.

Vairāk informācijas meklējiet: www.liepajaturisms.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 20.05.2024 Jāšanas sporta sacensības Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.-19. maijā plkst. 10.00 Valmiermuižas stallī norisināsies Jāšanas sporta sacensības “Valmiermuižas pavasaris 2024”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | Kandavā Tukuma TIC
Eiropas muzeju nakts Kandavas novadpētniecības muzejā 18.maijā no pulksten 17:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts | ABAVAS vīna darītavā Tukuma TIC
Gaidīsim jūs ciemos Tukuma novada, Slampes pagastā, ABAVAS vīna darītavā, 18. maijā no pulksten 19.00 līdz 23.00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71295786sec.