Uz Ziemassvētku tirdziņu aicina Horna dārzs

Par jauku tradīciju kļuvuši Horna dārza vasaras suvenīru tirdziņi Majoros, kurus organizē Jūrmalas Kultūras centrs. Šoziem līdz 2013. gada 6. janvārim jūrmalniekus un pilsētas viesus Horna dārzā gaidīs Ziemassvētku un jaungada tirdziņš.

Ko labu meklēt un atrast tirdziņā? Latvijas garšu ārvalstīs mītošajiem draugiem atradīsiet Skrīveru saldumu mājiņā, fonda Ziedot.lv namiņā meklējiet Latvijas rokdarbnieču darinātas rotaļlietas, piespraudes, krelles, kuras iegādājoties ar savu pirkumu atbalstīsiet arī kādu labdarības programmu.

Pie Jūrmalas mākslinieces Agneses Bules atradīsiet latvieša sapni, uzzināsiet, kas Jūs sagaida jaunajā gadā, un, kas zina, iespējams, kādā no Agneses radītajiem latvieša tēliem ieraudzīsiet sevi vai sev tuvu cilvēku!

Svētku mielastam ir cita garša, kad galds skaisti klāts. Tirdziņā atradīsiet ar mīlestību austus lina galdautus, dvieļus, sedziņas, šalles no lina un vilnas. Ar jaunām, skaistām rotām, brīnišķīgām miega maskām un citām stila lietām mūs priecēs "Matilda", kuras produktus jau esam iepazinusī un iecienījuši.

Māksliniece Jūlija Podziņa uz Horna dārzu atvedusi savus jaunākos porcelāna darbus – tējas krūzes un svečturus ziemas vakariem.

Un kā tad svētkos bez piparkūkām! Tām būs atvēlēta vesela mājiņa – jāizvēlas sev tīkamākā!

Tirdziņš Horna dārzā darbosies katru dienu līdz 6. janvārim no pulksten 13.00 līdz 19.00, bet 24., 25., 26. un 31. decembrī un 1. janvārī būs slēgts. Jūrmalas Kultūras centrs patur iespēju sliktu laika apstākļu gadījumā ierobežot tirdziņa darba laiku.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.tourism.jurmala.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 20.05.2024 Jāšanas sporta sacensības Valmiermuižā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.-19. maijā plkst. 10.00 Valmiermuižas stallī norisināsies Jāšanas sporta sacensības “Valmiermuižas pavasaris 2024”. | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.04761386sec.