Travel RSP: 30% pircēju vasaras ceļojumus plāno jau decembrī

Ceļojumu aģentūras SIA "Travel RSP" pārdošanas rezultāti liecina, ka aptuveni trešdaļa  pircēju savus vasaras ceļojumus plāno jau ziemas mēnešos, tajā skaitā arī decembrī. 2012.gada decembrī pircēju vidū populārākais vasaras ceļojumu galamērķis ir Horvātija.

Aģentūras vadītāja Aija Andersone pastāstīja, ka Latvijas ceļotāju vidū vēl nav iesakņojusies tradīcija pirkt vasaras ceļojumus jau ziemā, kaut arī tas sniedz iespēju ietaupīt līdz pat 60% no ceļojuma cenas. "Ceļojumu aģentūras maz izmanto iespēju par zemāku cenu pārdot vasaras ceļojumus jau ziemā, tādēļ arī ceļotājiem nav izveidojusies tradīcija šādi iepirkties. Tomēr, mūsu pārdošanas rezultāti liecina, ka ar katru gadu palielinās ziemā veikto vasaras ceļojumu pirkumu skaits, un aptuvenās aplēses ir, ka šādi iepērkas 30% mūsu vasaras ceļotāju," viņa pastāstīja.

Ceļojumu aģentūras vadītāja prognozē, ka 2013. gadā saglabāsies nemainīga ceļotāju interese par atpūtu piejūras valstīs ar siltu klimatu. Paši populārākie varētu būt ceļojumi cenu diapazonā līdz 200 LVL, līdz 10 dienu garumā. "Mūsu pieredze liecina, ka tie ceļotāji, kuru mērķis ir atpūta, labprāt pērk jebkuru ceļojumu valstīs ar siltu klimatu un viņu izvēlē noteicošais faktors ir cena. Tādēļ jau laicīgi, pašā ziemas vidū jeb decembrī mēs pārdodam vasaras ceļojumus un turpinām attīstīt ceļotāju ieradumu plānot atvaļinājumu jau ziemā," sacīja Aija Andersone.

Šī gada decembrī populārākais vasaras ceļojumu galamērķis ir Horvātija, taču SIA "Travel RSP" vasaras ceļojumu izpārdošana turpināsies līdz mirklim, kad būs iegādāti visi izpārdošanas kampaņas piedāvājumi. Ārpus kampaņas ietvaros piedāvātajiem vasaras ceļojumiem, decembrī populārākie ziemas ceļojumi bijuši "Jaunā gada sagaidīšana Itālijā", dažādi slēpošanas ceļojumi, kā arī atpūtas braucieni uz Sāremā salu Igaunijā un SPA atpūtas piedāvājumi.

Informācija par ceļojumu aģentūru SIA "Travel RSP"

Ceļojumu aģentūra SIA "Travel RSP" darbojas kopš 2007.gada un ir specializējusies tikai tās organizēto un vadīto ceļojumu tirdzniecībā. 2012. gada nogalē ceļojumu aģentūra SIA "Travel RSP" ceļotājiem piedāvā 60 dažādus ceļojumus uz 15 galamērķiem, to vidū piedāvājot slēpošanas, aktīvās atpūtas, SPA atpūtas un svētku ceļojumus. 

Ceļojumu aģentūra SIA "Travel RSP" ir reģistrēta Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru datubāzē. Kopš 2009. gada nogales aģentūra ir  "Saaremaa Spa Hotels" oficiālais pārstāvis Latvijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.rsp.travel


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.05.2024 - 18.05.2024 DZELTENAIS SKRĒJIENS | Engurē Tukuma TIC
Vai esi jau izplānojis, kā pavadīsi 18.maiju? Engurē tevi gaida aizraujošs skrējiens. Piesaki savu dalību līdz 14.05. un saņem personalizētu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59487581sec.