Balttour: Nikos Travel prezentēs vēl nebijušu ceļojumu

2013. gada tūrisma izstādei – gadatirgum Balttour 2013, kas norisināsies no 8. līdz 10. februārim, gatavojas gan dalībnieki, gan apmeklētāji. Tūrisma aģentūra Nikos Travel sagatavojusi patīkamus pārsteigumus ceļotgribētājiem. Vairāk par Nikos Travel dalību Balttour izstādes laikā informēja Nikos Travel īpašniece Jeļena Serebrjakova.

Nikos Travel īpašniece atklāj: "Balttour izstādes laikā prezentēsim divus unikālus ceļojumus. Prezentēsim tāda veida ceļojumu uz Turciju, ko Latvijā vēl neviena tūrisma firma nepiedāvā. Lidojumu nodrošina aviokompānija Turkish Airlines. Šis ceļojums būs kā liela ekskursiju tūre pa visu Turciju. Ceļojuma sākumā lidosim uz Stambulu, pēc tam uz Antāliju." Jeļena Serebrjakova stāsta, ka nakšņošana Antālijā būs Marmora ķēdes viesnīcā, kas iekļauta pasaules unikālo viesnīcu sarakstā. Šī viesnīca, gluži kā zeme, 24 stundu laikā apgriežas ap savu asi. "Vakarā pirms gulētiešanas vērosiet skatu uz jūru, bet no rīta pamostoties, pavērsies skats uz kalniem," braucienam uz Turciju vilina Nikos Travel īpašniece. Ceļojums uz Turciju ilgs astoņas dienas, cena apmēram 750 Ls. Summā ietilpst gan lidošana, gan ekskursijas, gan dzīvošana, gan transfērs. Viesnīca Antālijā piedāvās brokastis un vakariņas. Ekskursiju laikā tiks nodrošinātas arī pusdienas.

"Otrs pārsteigums, ko gatavojam Balttour 2013 apmeklētājiem, ir ceļojums Ziemassvētku un Jaunā gada laikā uz Somiju. Ceļojuma unikalitāte slēpjas tajā, ka vienu nakti varēs mitināties ledus viesnīcā Rovaniemi Lapzemē. Šajā viesnīcā no ledus būs gan gultas, gan galdi un arī pat bārs. Lidojumu nodrošinās Finnair Airlines," stāsta Nikos Travel īpašniece.

Kā arī Balttour tūrisma izstādes – gadatirgus laikā tiks piedāvātas dažādas agrās rezervēšanas akcijas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.nikostravel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61500406sec.