Uzvaras parks Jelgavā tiks ietērpts pavisam citā veidolā

Uzvaras parks Jelgavā tiks ietērpts pavisam citā veidolā. Kosmosa kuģis – līdz šim vērienīgākā skatuve festivāla vēsturē – jau nolaidies un gaida savus pavadoņus. Apmeklētāji varēs pretoties gravitācijas spēkam, doties dejas lidojumā vēl nebijušā augstumā un pacelties galaktikā – 15. Starptautiskajā ledus skulptūru festivālā.

Skatuve jau lepni izslējusies un gaida savu iespēju atdzīvoties, jo jau piektdien, 2013. gada 8.februārī, uz skatuves kāps ritma grupa "Pulsa efekts", kas iedzīvinās parku kosmiskās skaņās – skanēs ledus, koks, metāls un uguns, ļaujot ikvienam saklausīt un sajust Ledus planētas pulsu. Tāpat uzstāsies arī šarmantais, dzīvespriecīgais un atraktīvais vokālais trio "Lady's Sweet", savukārt ledus pasaules muzikālo izpēti turpinās vienmēr smaidīgie un atraktīvie Emīls un Marats jeb grupa "Musiqq".

Sestdien, 9. februārī notiks vēl nebijusi ballīte ar pēdējo gadu populārāko dīdžeju Latvijā [Ex] da Bass – radio balsi, labi pazīstamu arī ārpus Latvijas robežām. Sagatavojieties dejas lidojumam, kuru nebijušos augstumos cels deju studijas "Benefice" dejotājas un viņu, speciāli šim pasākumam, radītais imidžs.

Festivāla noslēguma vakarā – svētdien – asprātīgs un uzmundrinošs vakars kopā ar duetu "Karakums". Normunda Jakušonka un Kaspara Tīmaņa muzikālā ālēšanās liks pasmaidīt pat ledus skulptūrām.

Pretojoties gravitācijas spēkiem Uzvaras parks pacelsies galaktikā ar skulptūru spīdēšanu, uguņošanām un runājošām ēku sienām, kuras pavēstīs Planētas "Ledus" dzīvības noslēpumu – multimediāls šovs, kas liks aizrauties elpai, kā arī laba mūzika, aizraujošas dejotājas, svaigs gaiss, fantastiskā planētas atmosfēra ar izgaismotām skulptūrām un gandrīz piecus metrus augstām marionetēm, kas kā jau laipnas namamātes, visus sagaidīs Uzvaras parkā, un, protams, iespēju atveldzēties pie "Koskenkorva" ledus bāra.

Sagaidām no 8.-10. februārim Uzvaras parkā, Jelgavā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.icelv.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53389692sec.