Balttour: Sixt piedāvās īpašas cenas auto nomai Latvijas tūristu iecienītākajos galamērķos

No 2013. gada 8. līdz 10. februārim izstāžu centrā Ķīpsala notiks 20. starptautiskā tūrisma izstāde - gadatirgus "Balttour 2013", kas ik gadu atklāj tūrisma sezonu Baltijas valstīs. Tās laikā Sixt piedāvās īpašas cenas auto nomai Latvijas tūristu iecienītākajos galamērķos kā Itālija, Spānija, Grieķija, Francija un Vācija.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: "Lai arī arvien biežāk cilvēki izvēlas veikt lidojumu, auto nomas un viesnīcu rezervācijas internetā un paši plānot ceļojumus, izstāde "Balttour" savu popularitāti nezaudē. Tā sniedz ne vien iespēju smelties idejas saviem nākamajiem ceļojumiem, bet arī iepazīt pakalpojumu sniedzējus klātienē, kas sniedz papildus drošību un pārliecību par saņemto pakalpojumu kvalitāti."

Sixt auto noma izstādē piedalīsies jau trešo gadu, un jau tradicionāli izstādes apmeklētāji varēs veikt auto nomas rezervācijas par īpašajām izstādes cenām Latvijas tūristu iecienītākajās vietās kā Itālija, Spānija, Grieķija, Francija un Vācija. Tāpat ikviens izstādes apmeklētājs varēs pieteikties arī Sixt Zelta kartei, ko parasti saņem tie klienti, kuri auto nomājuši vismaz piecas reizes gadā. Izmantojot Sixt Zelta karti, klientam ir iespēja saņemt auto nomu izdevīgāk, ātrāk un ērtāk 105 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Šogad īpaši esam padomājuši par korporatīvajiem klientiem, kas izmanto auto nomas pakalpojumus izmanto darījumu braucienos gan Latvijā, gan ārzemēs.

Šogad "Balttour" ir sasniedzis rekordlielu dalībnieku skaitu – izstādes hallēs "Apceļo Latviju" un "Atklāj pasauli!" varēs apskatīt vairāk nekā 300 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentēs ap 700 tūrisma uzņēmumu no Latvijas, Azerbaidžānas, Čehijas, Vācijas, Spānijas, Gruzijas, Grieķijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Horvātijas, Tunisijas, Turcijas, Itālijas, Slovākijas, Indijas, Ganas un citām tikpat kolorītām valstīm. Plānots, ka izstādi trīs dienu laikā apmeklēs vairāk nekā 30 000 interesentu.

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk kā astoņus gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu. Pašlaik uzņēmums auto nomās Baltijā piedāvā vairāk kā 170 BMW, VW, Toyota, Ford, Opel un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas ne vecākas par 2 gadiem. Sixt auto nomas biroji atrodas visās Baltijas valstu galvaspilsētās – Rīgā, Tallinā un Viļņā, kā arī šo pilsētu lidostās.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.sixt.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Latvija
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 19.05.2024 Uz Muzeju nakti aicina Alūksne! Alūksnes TIC
“Eiropas Muzeju nakts” ietvaros Alūksne aicina apmeklēt muzejus un ekspozīcijas, kas būs atvērti līdz pat pusnaktij! Ieeja- bez maksas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61245799sec.