Žoržs Siksna un Intars Rešetins aicina uz romantisku pasākumu viesnīcā Baltic Beach Hotel

2013. gada 15. februārī pulksten 19:30 viesnīcā "Baltic Beach Hotel" Žoržs Siksna un grupa izpildīs skaistākās mīlas dziesmas  Sv. Valentīna dienai veltītajā pasākumā. Izbaudīt muzikālos priekšnesumus un pārsteigumiem pilno pasākuma programmu Intara Rešetina vadībā ir aicināts ikviens, kurš vēlas pavadīt gada romantiskākos svētkus kopā ar savu otro pusīti jūras krastā.

Šogad mīlētāju svētkos viesnīca "Baltic Beach Hotel" ir sagatavojusi "Mīlestības paleti", kurā ikviens atradīs sev tīkamo – Sv. Valentīna dienas svētku pasākums, gardēžu vakariņas, romantiskas Dienas SPA programmas un īpašie piedāvājumi brīvdienām, iekļaujot SPA, nakšņošanu un citus pieczvaigžņu viesnīcas labumus.

Sv. Valentīna dienai veltītajā svētku pasākumā skaistākās dziesmas par mīlestību izpildīs liriskais tenors Žoržs Siksna ar grupu. Par labu noskaņojumu un patīkamiem pārsteigumiem rūpēsies šarmantais Dailes teātra aktieris Intars Rešetins. Vakara gaitā viesi varēs piedalīties dažādos konkursos un svētku loterijā, ļauties kaislīgām dejām, kā arī mieloties ar gardumiem no svētku ēdienkartes.

Pāri, kuri vēlas uzdāvināt sev nesteidzīgu un veselīgu atpūtu romantiskā gaisotnē, ir gaidīti vienā no Ziemeļvalstu lielākajiem SPA centriem viesnīcā "Baltic Beach Hotel". Ikviena pāra vēlmēm ir sagatavotas trīs Dienas SPA programmas īpašajā piedāvājumā "Mīlestības palete": "Kaislība" asu izjūtu cienītājiem, "Maigums" romantiski noskaņotajiem un "Uzticība" pāriem, kuru attiecības ilgst jau daudzus gadus. Piedāvājumi ir spēkā no 1. februāra līdz 30. aprīlim.

Savukārt romantiski noskaņotie gardēži ir aicināti uz restorānu "Caviar Club" nobaudīt svētku ēdienkarti, ko sagatavojis restorāna "Caviar Club" šefpavārs Kristaps Jokmanis – pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies Francijā, slavenajā Institute Paul Bocuse.

Balstoties uz savu ilggadējo pieredzi Latvijas un pasaules restorānos, šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā īpašo vakariņu ēdienkarti, kas iekļauj auksto uzkodu izlasi, karstās uzkodas, pamatēdienus un īpašo desertu. Restorāna dāvana visu mīlnieku svētkos – pudele dzirkstošā vīna ikvienam pārim. Izbaudīt izsmalcināto maltīti no īpašās ēdienkartes iespējams no 14. līdz 17. februārim.

"Baltic Beach Hotel" ir pieczvaigžņu SPA un konferenču viesnīca Jūrmalā, Rīgas jūras līča krastā. Viesnīcas trīs korpusos izvietoti 165 numuri un plašs konferenču centrs dažāda mēroga semināru, konferenču un pasākumu rīkošanai, kā arī restorāni "Caviar Club" un "il Sole".

Restorāna "Caviar Club" šefpavārs Kristaps Jokmanis ir pirmais Latvijas pavārs, kurš mācījies slavenajā Institute Paul Bocuse, Francijā. Restorāna "Caviar Club" viesiem Kristaps piedāvā mūsdienīgākās Vidusjūras virtuves tendences apvienojumā ar labāko produktu izlasi no Latvijas dārziem, mežiem un laukiem. Savukārt restorāns "il Sole" piedāvā izbaudīt tradicionālus itāļu ēdienus gan lietišķā gaisotnē, gan ģimenes un draugu lokā.

Latvijas Republikas Veselības Ministrijas sertificētais SPA centrs ir viens no lielākajiem Ziemeļeiropā un piedāvā vairāk nekā 400 procedūras. Viesnīcas "Baltic Beach Hotel" SPA centrs prasmīgi apvieno labākās Jūrmalas kurortoloģijas tradīcijas ar jaunākajiem SPA industrijas sasniegumiem. Plašais pakalpojumu klāsts ietver gan atsevišķas procedūras, gan SPA programmas un individuāli izstrādātas vairāku dienu ilgas SPA kūres.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticbeach.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 23.05.2024 Te ir darbs! Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Tukuma novadā Tukuma TIC
Eiropas Muzeju nakts ietvaros arī Tukuma pusē aicinām baudīt izstādes, muzikālus priekšnesumus, kā arī arī gūt jaunus atklājumus, darbojoties | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Le Chef Buffet Pērle
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83863616sec.