Vienreizējās iebraukšanas atļaujas Jūrmalā turpmāk varēs iegādāties, arī nosūtot īsziņu

Sākot ar 2013. gada 8. jūniju, Jūrmalas viesiem tiek piedāvāta jauna iespēja norēķināties par vienreizējās iebraukšanas atļauju pilsētā. Vienreizējās iebraukšanas atļaujas (caurlaides) varēs iegādāties arī ar īsziņu starpniecību, lietojot sistēmas Mobilly pakalpojumu.

"Esam priecīgi, ka Jūrmalas dome piekritusi mūsu iniciatīvai ieviest mobilo norēķinu sistēmu iebraukšanas caurlaižu iegādei. Vēl jo lielāks gandarījums ir tādēļ, ka Mobilly klienti jau ilgtoši izrādīja interesi un pieprasīja šo pakalpojumu. Mobilly apmaksas sistēma, izmantojot īsziņu, nodrošinās ērtu alternatīvu caurlaižu iegādei, ļaujot samazināt auto rindas," saka Kārlis Andersons, Mobilly valdes priekšsēdētājs.

Autovadītājiem, kas lieto Mobilly pakalpojumus, lai norēķinātos, piemēram, par autostāvvietām, šis pakalpojums jau ir zināms, bet tiem, kas sāks pakalpojuma lietošanu, jāreģistrējas Mobilly sistēmā un jāatver lietotāja konts. Konta atvēršana ir bez maksas, un to var izdarīt, piezvanot pa informatīvo tālruni 1859 vai arī reģistrējoties www.mobilly.lv.

Mobilly sistēmas lietotājam pirms iebraukšanas īpaša režīma zonā Jūrmalas teritorijā no mobilā tālruņa jānosūta īsziņa uz numuru 1859. Īsziņā jāraksta:

STARTautomašīnas numursJ

Pēc veiktās samaksas mobilajā tālrunī tiks saņemta apstiprinoša atbilde par veikto maksājumu.

Vienreizējās atļaujas iebraukšanai Jūrmalā būs derīgas vienu stundu pēc iegādes. Maksa par vienreizēju iebraukšanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ir viens lats, un, izmantojot Mobilly pakalpojumu, tā nemainās. Savukārt automašīnas Jūrmalas pilsētā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, var novietot bez maksas (izņemot privātās autostāvvietas).

Vienreizējās iebraukšanas caurlaides var iegādāties arī termināļos, norēķinoties gan ar skaidru naudu, gan ar maksājumu kartēm. Pie caurlaižu iegādes punkta Priedainē uzstādīti trīs norēķinu karšu termināļi, kuros maksājumiem var izmantot jebkuras bankas izsniegtās MasterCard, Maestro, Visa un Visa Electron kartes. Šovasar šeit tiks uzstādīti vēl trīs maksājumu karšu termināļi, bet kopumā to skaitu plānots palielināt līdz desmit.

  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 18.05.2024 Muzeju nakts TUKUMĀ Tukuma TIC
Tiekamies Tukumā 18. maijā no plkst. 18.00 līdz plkst. 23.00. Tukuma muzejs ar moto "Kad tumsa iedvesmo" aicina baudīt izstādes un ekspozīcijas, | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Sestdien Sama modināšanas svētki Aizkraukles novada TIC
Apmeklētājus īpaši piesaistīs viduslaiku un Kokneses biedrību organizētās aktivitātes, gadatirgus, koncerti un darbnīcas kurās darboties būs | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59962487sec.